Mr.Martin Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 http://www.trustedreviews.com/article.aspx...6571&head=0 wedlug tego testu wyglada na bardzo stabilny A moze orientuesz sie jak z glosnoscia jego pracy ? przy jakim obciazeniu (%) zaczyna juz chalasowac ? i wogole czy jest warty kupienia za ta kase - powiem tylko ze przeznaczony bedzie on do platformy procesora Intel Core2 DUO na plycie z chipsetem i965 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 wedlug tego testu wyglada na bardzo stabilny A moze orientuesz sie jak z glosnoscia jego pracy ? przy jakim obciazeniu (%) zaczyna juz chalasowac ? i wogole czy jest warty kupienia za ta kase - powiem tylko ze przeznaczony bedzie on do platformy procesora Intel Core2 DUO na plycie z chipsetem i965 Wersja 500W może śmiało konkurować pod względem hałasu z innymi zasilaczami o sprawności ponad 83% :-) Jest wrednie cicha, minimalnie głośniejsza od Topowera TOP-450P3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polandmet*2 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Doink, Tagana U15 430W wzialem m.in. bo ma duuuze radiatory. W/g mnie jest cichy i co najwazniejsze jest zupelnie zimny, wywiewa zimne powietrze, ma zdejmowane kable. Dla mnie bomba po moim syfnym cheftecu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Jak lepiej w tym zasilaczu mieć ustawioną linie +12V na spilit czy combine ?? Wogóle co to daje i czym sie różni. :? Jeśli o tym już było to przepraszam :lol: Edytowane 14 Lipca 2006 przez adrianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jak lepiej w tym zasilaczu mieć ustawioną linie +12V na spilit czy combine ?? Wogóle co to daje i czym sie różni. :? Jeśli o tym już było to przepraszam :lol: A spójrz tylko w sygnaturke Zenfista <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Doink, Tagana U15 430W wzialem m.in. bo ma duuuze radiatory. W/g mnie jest cichy i co najwazniejsze jest zupelnie zimny, wywiewa zimne powietrze, ma zdejmowane kable. Dla mnie bomba po moim syfnym cheftecu ja wlasnie wymienilem Tagana U15 430W na obecnego be quiet p6 530w pro, i faktycznie w taganie byly wieksze radiatory, jak pisalem wczesniej be quiet nie dosc ze jest krotszy od tagana to w srodku nie zajmuje calej powierzchni a radiatory wygladaja skromnie, kable oba maja odpinane, w taganie ladniej wygladaja filtry za to kable sa bardzo sztywne co utrudnia ich ulozenie, dla moderow z pleksi polecam tagana, w normalnym uzytkowaniu wole elastyczniejsze kable be quiet, co do grzania to chyba pisalem na poczatku topiku ze u mnie tagan w idle byl taki sobie, za to w stresie strasznie zaczynal halasowac no i niestety grzac sie niemilosiernie, be quiet jest jakby cieplejszy, ale rozniaca w temperaturach na zewnatrz zmienila sie co najmniej o 10 stopni, dzis jest chlodniejszy dzien a ja mam trohe czasu wiec sprawdze jak to jest naprawde, do adrianie: bylo wielokrotnie, zawsze wygrywa combine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 U mnie Tagan jest cichutki i w idle i w stresie :) ... Wywiewa lekko ciepłe powietrze - wiekszość zabiera mu fander który jest zaraz pod nim .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 wszystkie watpliwosci wyjasnione, pomimo mniejszych gabarytow i skromnych radiatorow moge smialo powiedziec ze be quiet jest milym chlodnym i przedewszytkim cichym sprzetem i wcale nie grzeje sie mocniej niz tagan, ciepla gorna czesc obudowy wynikla z faktu ze puscilem wiatrak na ninji na 7v o czym zupelnie zapomnialem oraz dwa wiatraki glacialtecha byly podpiete do zasilki ktora na oko aplikowala im 4-5v przez co wiatraczki ledwo co sie krecily, po przepieciu wiatrakow na 7v a ninji na volt 9 obudowa z mocno cieplej stala sie conajwyzej letnia, natomiast w czesci bezposrednio nad zasilaczem jest wyraznie chlodnieszja, wniosek z tego taki ze obudowe pogrzewal mi proc a nie zasilka, w zwiazku z tym moge smialo kazdemu polecic be quiet p6 530w pro, bardzo cichy (duuuuużo cichszy niz tagan 430w u15) tylko ecaso daje za niskie napiecia ale to sie da obejsc polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 jak możesz - opisz drania tutaj: http://zenfist.pl/recenzje_dodaj.php?pID=282 przyda się innym :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...