GordonInc Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Poszukuje gry dla siebie i dziewczyny... Nic ciekawego nie mogę znaleźć. Chciałbym z dziewczyną pograć sobie w coś prostego (ze względu na nią ;-) ). Najlepiej żeby to była jakaś platformówka albo coś innego wciągającego. Gra ma działać na Windows XP i Windows 2003 Server Enterprise, bo aktualnie takie mam zainstalowane i nie planuje w najbliższym czasie żadnych zmian w tym kierunku. Ewentualnie w grę wchodzą gry pod Linux. Ktoś może zna grę dla mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Snow bros,bubble bobble.Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 http://www.hairyharry.de/ Polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jazz Jack Rabit 2 pod xp chodzi, nie wiem jak pod 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Serious Sam - gra jest prosta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Snow bros,bubble bobble.Polecam.Przypuszczam, że nie doczytałeś, że gry mają być sieciowe. http://www.hairyharry.de/ Polecam ;] Niestety nie mogę połączyć się sieciowo :-| . Ten sam problem co z Blobby Volley, gdy w sumie się widzą, ale nie mogą nawiązać połączenia. Oczywiście powyłączałem firewalle. Przypuszczam, że problem może leżeć po stronie Windows 2003 Server. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Człowieku nie masz co robic z dziwczyna ?? Polecam Dupcing fajna gra :) Gra wstępna też zła nie jest. A tak na serio to HoMM 3 lub 5 w trybie Hot Seat :) Edytowane 13 Czerwca 2006 przez 3qu!l!br!um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Przypuszczam, że problem może leżeć po stronie Windows 2003 Server. moze cos w 'uslugach' blokuje polaczenie sie? moze to jakas dodatkowa opcja ochrony... a nie mozesz zainstalowac sobie Xp Pro ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 moze cos w 'uslugach' blokuje polaczenie sie? moze to jakas dodatkowa opcja ochrony... a nie mozesz zainstalowac sobie Xp Pro ? :) A wiesz ile to zachodu przeinstalowanie systemu i wszystkiego co na nim było? W sumie mógłbym zainstalować XP Pro na drugiej partycji, ale nie chce mi się, bo to też zajęłoby sporo, a gry, które nie działają na Win 2003 nie są wcale takie znowu super.... Jazz Jack Rabit 2 pod xp chodzi, nie wiem jak pod 2003 Sprawdziłem, działa pod Windows 2003 Server i śmiga tak samo jak na każdym innym windowsie. Szkoda, że w wersji Demo tak mało jest możliwości, ale pracuje nad wyciągnięciem kasy z dziewczyny ;-) A jak ona nie kupi, to może na wakacjach sam się skuszę. W końcu Jazz to na prawdę świetna platformówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Battlefield 2 - na pewno się jej spodoba Edytowane 13 Czerwca 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 BF2 - ze co? WIELKIE mapy, duze wymagania. Do tego jak w to mozna grac z dziewczyna? Nie lapiesz bazy chyba ;] Powiem ci tyle - Rag Doll Kung Foo (fu?) - ladna graficzka, male wymagania, chyba bedzie idealna ;] BF2 - ze co? WIELKIE mapy, duze wymagania. Do tego jak w to mozna grac z dziewczyna? Nie lapiesz bazy chyba ;] Powiem ci tyle - Rag Doll Kung Foo (fu?) - ladna graficzka, male wymagania, chyba bedzie idealna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Z prostych może być Recwar, z poważniejszych, ale też nietrudnych to może Disciples 2 ? ew. jakiś Mortal może? :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Unreal Tournament 2004? Wszędzie są proste cele. Dla duetu polecam tryb "invasion". Twoja dziewczyna będzie pełnić ważną funkcję mięsa armatniego :D [joke of coz] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Heroes 3. Jak się wciągniecie, to będziecie grać godzinami. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) :mur: Taa.. HoMaM. Z całym szacunkiem dla wielbicieli tematu, ale ja nie bardzo potrafię się przekonać do tej gry, więc jak uda Wam się wkręcić w to dziewczynę, której zapewnie do kompa nie ciągnie? Gdyby ją ciągnęło, to rozmawialibyśmy tutaj o Q3A. Myślę, że najprościej i najłatwiej (nie ujmując tutaj płci pięknej) nauczyć dziewcznynę jeździć w jakieś arcadowe wyścigi. Taki np NFS 6 powinien być znośny. Cena na pewno nie powinna być zaporowa, gdyż gra ma 3 nastepców. W sumie na NFS U też można by się porwać. Jak by Ci się udało ją wciągnąc w gry, to jakiś Warcraft 3/Polanie 2 byłyby strzałem w dziesiątkę i sposobem na długie i ciekawe rozgrywki. (Wtedy ten HoMaM nie byłby złym pomysłem). Tryb Ty+dziewczyna vs komputer mogłyby być bardzo fajne - pomagając jej, udowodniłbyś jej, że zawsze może na Ciebie liczyć... Dobra, starczy tego - trochę mnie poniosło ;) Edytowane 15 Czerwca 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 BF2 - ze co? WIELKIE mapy, duze wymagania. Do tego jak w to mozna grac z dziewczyna? Nie lapiesz bazy chyba ;] myślałem że wszyscy się domyślą, że to był joke :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Liero - takie fajne 2D kuake. Widziałem jak kiedyś i panny w to grały. Sciagniesz ją sobie o tutaj: www.liero.org.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Quake x ? :) Gra jest prosta :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 :mur: Taa.. HoMaM. Z całym szacunkiem dla wielbicieli tematu, ale ja nie bardzo potrafię się przekonać do tej gry, więc jak uda Wam się wkręcić w to dziewczynę, której zapewnie do kompa nie ciągnie? Gdyby ją ciągnęło, to rozmawialibyśmy tutaj o Q3A. Wprawdzie ja i moja dziewczyna nie jesteśmy całkiem normalni, ale my gramy właśnie w Heroes 3. ;-) Warcraft 3 i Polanie 2, też całkiem niezły pomysł. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A może Worms'y ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Worms 3D Statki ,kolko i krzyzyk ,bilard ,snooker ;) No nie wiem co by kobita mogla lubic. Moja takie gry online jak statki czy makao etc. co na kurniku sie znajduja preferuje ,a czasem w wormsy.Mozna tez poscigac sie w takim NFS: MW ;) A moze Cooperative ? Ale tu tylko Serious Sam mi przychodzi do glowy a to raczej nie dla plci pieknej ;) Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja jestem za wormsami. Naprawde można zająć sobie tym czas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 http://gryonline.wp.pl cała masa gierek. Najciekawszy bilard ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Quake x ? :) Gra jest prosta :rolleyes:To miałoby chodzić pod WinXP i Win2003Ser, a na necie nie widziałem Quake X na PC, tylko na MACa, chyba, że masz na myśli po prostu Quake, a w to na pewno grać nie będzie :P co na kurniku sie znajduja preferujeNa kurniku też gramy. W Literaki. Z prostych może być Recwar pozdrawiam RecWar - całkiem fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 :mur: Taa.. HoMaM. Z całym szacunkiem dla wielbicieli tematu, ale ja nie bardzo potrafię się przekonać do tej gry, więc jak uda Wam się wkręcić w to dziewczynę, której zapewnie do kompa nie ciągnie? Gdyby ją ciągnęło, to rozmawialibyśmy tutaj o Q3A. Ty chyba nigdy zadnej nie proponowales herosow [blah, jak to zabrzmialo :lol: ]. Babkom podoba sie ta gierka...to cos w stylu uwielbiania przez nie notebookow; nikt nie wie czemu, ale tak już jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...