Pan_Borowik Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Siemano, otóż posiadam w tej chwili układ pod tytułem: AquaEl 650 l/h -> Heater Core -> SpiderEX -> F2G, wszystko na NK12 Chciałbym dodać pomiędzy Spidera a F2G bloczek CFD Weland, który zakupiłem na allegro (identyczny z Abadon NB pro) i przerobić pompke na in-line (w tej chwili jest w pojemniczku). Otóż moje pytanie brzmi czy ta pompeczka da radę przepompować wodę przez taki układ? Nie chciałbym jej wymieniać, bo cicha jest i dobrze mi służy od pół roku, ale szkoda żeby się zamęczyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 wiesz, ja mam pompke akwariowa aquaszut 300l/h przerobiona na niezatapialna i ciagnie 3 bloki robione przezemnie(2 prisony i jeden z jednym kanalem przez caly blok), chlodnice kadeta i jest ok ;) teraz bede dorzucal jeszcze rezerwuar. spokojnie twoja pompka to pociagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Spokojnie pociagnie. Z tymi zameczonymi pompami to mit. Bardziej im szkoda zbyt wysokie temperatury, albo nadmierne przewezenia w ukladzie. Pod tym wzgledem lepiej dla pompy pchac wode przez 10 blokow niz przez 1 flowkiller. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 potwierdzam, bez obaw. nie zmęczy się. tylko tak jak pisał aerial wyżej, staraj sie nie przekraczać temp wody... producent podaje chyba 35*C... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 lightowo da sobie rade ;) sig ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Nie wiem czy tą ale chyba tą albo inną z podobną wydajnoscią ktoś na forum podłaczył pod chyba chłodnice od ciągniczka ( bodajrze ursus ? ) lub inne monstrum ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...