Fisher Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 Witam! Mojemu kumplowi zepsol sie zasilacz. Ma 70zl na nowy. Polecilem mu Fortrona. Jego konfing to: -celeron 2.2ghz @ 2.8ghz -plyta jakis asrock -512mb ram -2 dyski 80gb-i reszta Chcialem dowiedziec sie ktory model bedzie najlepszy do 70zl z przesylka "za pobraniem". Prosil bym o linki na allegro.pl bo musze zamowic juz dzis ;] Z gory THX ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chemik16 Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 wybieraj : http://www.allegro.pl/search.php?string=fo...from=&price_to= wszystkie od 300W włacznie pociagna ten sprzęt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 Wiem wiem:D tylko zapomnialem dodac ze ta zasilka jest na przyszlosc. jak bedzie zmienial platforme ;] Chcialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> z podwojna linia 12V ale nie ma akurat zadnej zaufanej aukcji za 55zl;p myslalem nad TYM ale kolo ma 111 negatowow:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chemik16 Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 na przyszłosć i tak bedzie za słaby :) niech wysępi troche kasy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 nom postanowilismy troche pozbierac;] odezwe sie jeszcze jak juz bedzie mial wiecej kaski ;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Antar1us Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 Ja mam taki, jest idealny: http://allegro.pl/item97555774_97555774.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 Ja mam taki, jest idealny: http://allegro.pl/item97555774_97555774.html Ja wolałem dopłacić do Modecoma ( a właściwie do 3 lat gw. ) . Co prawda 30 PLN ulicą nie chodzi ale lepiej mieć spokój na 3 lata niż na 1 m-c który naprawdę szybko minie - zwłąszcza jeśli zasilacz ma być "na przyszłość". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binek Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 Ja wolałem dopłacić do Modecoma ( a właściwie do 3 lat gw. ) . Co prawda 30 PLN ulicą nie chodzi ale lepiej mieć spokój na 3 lata niż na 1 m-c który naprawdę szybko minie - zwłąszcza jeśli zasilacz ma być "na przyszłość". akurat fortron to dobry zasilator, modecom to kolejny crap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavarr Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 binek a powiedz mi dlaczego Modecom to "crap" jak np. w MODECOMie MC-350 siedzą bebechy od fortrona :) a co do ciebie Fisher15 to bierz http://www.allegro.pl/item108871618_fortro...od_freego_.html nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz do to tego konfigu pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 (edytowane) akurat fortron to dobry zasilator, modecom to kolejny crap Ale palnąłeś :lol: W testach modecom nie ustępuje odpowiedniemu fortronowi ...zresztą jak już cavarr pisał Modecom to właściwie jest fortron ( produkuje zasilacze dla Modecom ) Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strongmen Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 a jak sie maja te Fortrony do Huntkeya Hk400AP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryken Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 no raczej nie ten przedzial cenowy ale hk400ap to jedna z najlepszych zasiłek do tego od modecoma lepszy fortron ale 3lata gwary mozna sie zastanowic, na modecomie nie odpalalbym 2x7900gt i innego na fortronie spokojnie ja np mam fsp 300bt i ciągnie jak stara pani z pod latarni:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binek Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 eee no tak palnalem bo modecom kojarzy mi sie z innymi nizowymi firmami jak codegen itd :-) ale ze fortron ma te same flaki co modecom, to nie wiedzialem, my bad B) i tak bym wolal fortrona od modecoma :rolleyes: hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pure Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 Modecom to dobry zasilacz ale nie wersja FEEL ja miałęm 300W GT. Uciagał AXP 2600 mhz 2,1V, Radeon 9800pro 470/730 i 2 dyski jeszcze 200gb i stara barke 3 20gb. I niemiał problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black_war Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 modecom'y 350w gtf - to jest dobra rzecz, szkoda ze juz jej nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2006 OK! Szybka odp: Ktory lepszy ?? TEN? czy TEN? prosze o szybka odp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pure Napisano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2006 Bierz mocniejszy potem łątwiej sie go pozbędziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2006 Czyli ten 400W! tylko nie widze na jego naklece 2 lini 12v widze tylko 12V-15A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldskul Napisano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2006 Bo on na +5V jest przystosowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2006 no a ja potrzebuje zasilka z mocna linia 12V bo jak zmnieni platforme - w jego przypadku bedzie to pewnie jakis athlon na s.939, on bedzie podlacal do tej zasilki rozne wiatraki, katody itp. wiec ktory lepiej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wamak Napisano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2006 FSP350-60THA-P, bo ten 400W jest raczej do starszych kompów i linię 12V ma jak przeciętna trzysetka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2006 (edytowane) OKI biore ten 350W dzieki;] a i czy ten zasilacz bez problemu podlacze do plyty asrock pod s.478 Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wamak Napisano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2006 Najlepiej poczekaj, aż ruszy kolejna aukcja z FSP350-60MDN, bo on jest najbardziej uniwersalny, ten THA z podwójną 12V może i jest dobry na przyszłość, ale może niedomagać 5V w tym kompie z celkiem s.478. Ta płyta Asrock to jaki model dokładnie?- można sprawdzić, czy zasila proca z 5V czy 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...