Gość 21 11 1991 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Witam, mam mały problem bo wczoraj oddałem swoja karte graficzna r9600 na serwis bo sie spaliła :blink: moimi rekoma :D no i teraz mam grafike na pci i gdy komp mi chodzi jakies 30min to sie zawiesza nie raz nawet po włączeniu :blink: co moze byc tego przyczyną? format pomorze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 podaj konfig i jaki windows itp. itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Celeron D 2.53 s 775 :cry: bede wymienial na 65nm :D Asus p5p800se 2x512mb Segate Barracuda 7200.9 ATA ModeCom 300GTF Windows XP SP1 format był 1 tydzień temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 nie pomorze a slask ... ( popraw literowke ) jak z irq ? , w biosie dales pci first ? grafa napwno sprawna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 "jak z irq " ?? w biosie wszytsko deufl i karta sprawna :D raczej sprawna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 jesli chodzi 30 min. to raczej karta ma slabe odprowadzenie ciepla z chipsetu sprawdz temp. nawet recznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) chłodzenie wlasnie załorzyłem bo tez myslalem z poczatku ze sie przegrzewa, ma 3x radiatorki takie jak na pamieci i przewiew i to samo przez oostatnie 10min resetowalem kompa 3 razy teraz wziolem 16 bit kolorów zobaczymy :blink: Edytowane 13 Czerwca 2006 przez 21 11 1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nie jest to raczej wina przegrzewania się lecz uszkodzonego sprzętu. Teraz jade przejściowo na S3 identycznej jak twoja nie wymaga ona żadnego dodatkowego chłodzenie na chipsecie nic nie ma bo to sie wogóle nie grzeje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 własnie moje franca sie grzeje :blink: dziwne gorzej sie grzeje od mojego r9600 :angry: jutro na seriwsie maja mi dac zastepcza to te pare godzin wytrzymam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) własnie moje franca sie grzeje :blink: dziwne gorzej sie grzeje od mojego r9600 :angry: jutro na seriwsie maja mi dac zastepcza to te pare godzin wytrzymam :D Pewnie ją ktoś przekręcił i teraz sie wiesza Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 no smiga:) temat chyba do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 no smiga:) temat chyba do zamkniecia Co z nią zrobiłeś że teraz lata?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Takie karty się nie grzeją do tego stopnia, aby się przegrzać. Może Ci się sterowniki walą, ale w to też wątpię bo takie karty ledwo korzystają ze sterowników :D Więc prawdopodobnie karta jest uszkodzona. A że działa gdy ustawiłeś na 16 bitów... może mniejsze obciążenie dla tej awarii. I coś jeszcze: Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Karta ma po prostu za slaby ramdac i po prostu nie byla w stanie zbyt dlugo pracowac ze zbyt wysokimi ustawieniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...