Skocz do zawartości
Khunu

Czy miałeś kiedyś K7S5A

Czy miales kiedys w kompie K7S5A?  

1. 1. Czy miales kiedys w kompie K7S5A?

• TAK!
      15
    • NIGDY!
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że temat tej płyty jest oklepany i nikt już nawet nie wchodzi na posty z jej nazwą w temacie :) ale takiego pytania sobie nie przypominam. Widuję w waszych podpisach mnóstwo tych (do wyboru: <zajebistych / shitowych> płytek). Nie pytam o odczucia tylko: Ilu z was miało kiedyś w kompie (choć przez chwilę) działającą lub nie płytę ECS K7S5A? Mam nadzieję że miło będzie pooglądać wyniki. Pozdrawiam serdecznie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja złożyłem dwa kompy z udzialem tej płyty mojej dziewczynie i jej młodszemu bratu .Oboje poza sluchaniem mp3 od czasu do czasu jakis divx to nonstop siedza na gg albo www ogladaja . I im w zupełności wystarcza a co do problemow to oba kompy zaczely sie z niewiadomych przyczyn wieszac :( ale zrobilem upgrade biosu :P I wszystko chodzi jak trzeba nie wspomne ze uzyskalem duzo plusow u "tescia" :lol: za to ze zlozylem im tanie a dostosowane do ich potrzeb kompy lepsze niz te shity z hipermarketow :P 8) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam i nie narzekam

ma zajebista cene i po prostu dziala...

no ale - dorobilem sie kapke i wlasnie wymieniam mojego ecs'a na cos lepszego, ale nie zostanie zapomniany :) wyciagam z szuflady duronika 600 i jeszcze sobie pohula troche ten sprzecik :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi