Prog Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Trzymam kciuki za powodzenie projektu. Obyś nie poprzestał na samych pomysłach, ale widzę, że już powoli ruszyłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja dalej jestem za tym że nic z tego nie będzie. GDZIE SĄ FOTY ??!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja dalej jestem za tym że nic z tego nie będzie. GDZIE SĄ FOTY ??!!! Przecież napisał że "robi", alberto56 nie każdy jest taki szybki, jak Ty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja tak samo wierze że może być coś z tego ;) Poczekamy zobaczymy :) Mam nadzieje że nie będzie przesadzony ten modzik. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Narazie jestem na etapie prac ''wewnętrznych'', więc wstawianie fot nie ma sensu ponieważ widać było by tylko dziure w obudowie, i prowizorycznie podłączoną elektronike, praca ruszy pełną parą za jakiś tydzień, teraz jestem w trakcie przeprowadzki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 jaka to jest obudowa? midi? bt? przy mniejszej budzie i odpowiednim wyskalowaniu proporcji moglbys totalnie pojechać po stylu Fełałi i na panelach bocznych zmajstrowac cos na wzor tych wlotów: troche szpachli, zywicy i wlokna, bedzie piekne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Czemu by nie, ale to dopiero po przeprowadzce, obudowa będzie leżąca ponieważ chce walnąć z tyłu spoiler. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 No to tym bardziej by takie wloty pasowały IMO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 nom, ino spoiler moze pokpić sprawę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 jakoś nie widzę potrzeby montowania spojlera :/ obudowa desktop jednak byłaby zalecana w tym projekcie (wg mnie) ale, to twój mod :) to tobie ma się podobac :) powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 zmieniłem troche koncepcje projektu, leżącą obudowe zrobie na podstawkach na wzór opon a pod spodem walne neonik, co do spoilera to tez sie zastanawiam czy z niego nie zrezygnować, jeśli efekt bez spoilera mi sie spodoba zrezygnuje z niego, ale to sie okaze za jakiś czas, bo jestem w trakcie przeprowadzki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arus_m Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 co do tych wlotów na bokach obudowy (zakladajac ze bedzie leżąca) mozesz je oddać zeby ktos pomalowal aerografem i zeby byl efekt trójwymiarowy. jak malują takie cos w "suberjazdzie" na discovery to swietnie im to wychodzi (moze masz jakiegos kumpla, który by ci to zrobił). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Modzik zapowiada sie bardzo fajnie, czekam na jakieś fotki i nowe pomysły ze strony autora :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 e tam jak ferari to wloty musza być.. strasznie trudno wyciąć parę dziur i zaokrąglić... Kiedyś chciałem też robić kompa z 2f2f... także ze spojlerem :D... na rysunku wyglądał imo dosyć ciekawie... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 apropo projektu chce laptopa przerobic na ferrari :)) i pytanie do ciebie czy masz moze jakies naklejki ?? jesli tak to gdzie kupiles ?? jesli w sklepie intertnetowym to jak byc mofl podac adres byl bym bardzo wdzieczny :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul90 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 apropo projektu chce laptopa przerobic na ferrari :)) i pytanie do ciebie czy masz moze jakies naklejki ?? jesli tak to gdzie kupiles ?? jesli w sklepie intertnetowym to jak byc mofl podac adres byl bym bardzo wdzieczny :)) jedziesz do najblizszego sklepu Media Markt albo Saturn i kupujesz sobie papier do drukowania nalepek. drukujesz to co chcesz i naklejasz. proste:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 he oki ja juz sobie skompinowalem naklejki z ferrari :)) przyslali mi z shella :)) hehe wystarczylo wypelnic ankiete :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 a gdzie ta ankieta?? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Chyba chodzi o opcję naklejki w prezencie na dole po lewej: LINK pipanol-pl za darmo Ci przyslali? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 tak dokladnie to !! za darmo he i nawet szybko jak na list z UK :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 pipanol-pl tylko nie spieprz tego. Ze smakiem prosze [; Acer puscil Ferrari Mam nadzieje ze celujesz w cos podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 hmm moim zdaniem koles musi byc zdolny zeby zrobic cos podobnego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 hmm moim zdaniem koles musi byc zdolny zeby zrobic cos podobnego :Da moim zdaniem skończy się na 3; 4 stronach paplania ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 hehe nawet bedzie leprze :P hehe tylko jeszcze musze go najpierw kupic :)) ale to do piero jak z wakacji wroce :)) hehe obmyslilem mod bo tre zwykle szare lapciaki to nie dla mnie :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2216560 Jak widać modyfikacja bardzo prosta, ale wyglada efektownie, ciekawie też prezentuje się modyfikacja z pierwszego postu tematu, do którego dałem link... Edytowane 8 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Szczerze wątpię że coś z tego będzie ale kto wie , kto wie... takjakbyś miał racje.... (znowu ? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 dawno tu nie zagladalem wsumie to zapomnialem o tym temacie :P przeczytalem wszystko i: Żółty feee... tosz to lamborghini Jak do Ferrari to tylko czerwień. logo ferrari zawiera w sobie kolor żółty i moim zdaniem środek na żółto a na zewnatrz czerwony i jest gites, albo srodek na czarno. wszystko w czerwieni bedzie do bani, jak burdel czy cos :] ale pewnie autor juz wszytko zrobil tylko nei chce pokazac :P czekamy czekamy p.s. troche pozno ale zawsze, dla innych moze sie przyda :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 przecież jestem pewien, że autor wątku snuł tylko swoje marzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 gdybymod? Szkoda, bo pomysl moze i nie bardzo ambitny, ale dobrze zrealizowany moglby cieszyc oko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam wszystkich po długiej nieobecności, na początku musze zawieść tych którzy są przekonani ze z moda nic nie będzie, niedawno wróciłem ze szpitala, i jak tylko zdejmą mi gips z ręki biore się do pracy, niestety do końca wakacji raczej sie nie wyrobie, a we wrześniu jakoś czasu nie będzie (nowa szkoła itd.)jednak mimo wszystko postaram sie zakonczyć to jak najszybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...