Saitek22 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 a mi sie ona popsuła :) Trzeba przyznac ze ten model asrockowi nie wyszedł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Mogła by mi sie popsuc też :D w lutym. wtedy sprzęt będzie tańszy, drugiej takiej samej płyty nie dostane, czyli powinienem dostać 250zł (tyle ile zapłaciłem), dfi potanieje i wezme dfi :P hmm zastanowie się nad tym biostarem :D tylko musze tą płytę główną sprzedać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Też oddałem na gware i dali mi inna jakiegoś małego asusa którego nie mogę schandlować :( Ale co tam biostarek ładnie smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) z tego co pamiętam to sklep ma obowiązek dać Ci taką samą płytę bądź zwrócić pieniądze jakie za nią zapłaciłeś :> ale głowy nie dam uciąć, ale na 92.5% tak jest :> Edytowane 19 Grudnia 2006 przez mlodass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ci co kupili tą płyte to pechowcy, sprzedac się tego złomu nie da, bo ci co sie nie znają to asrocka nie dotkną nawet, a ci co się znają wiedzą ze jest to shit jakich mało. Jedyne rozwiązanie to udoopić płyte w jakis dyskretny sposób i oddać na gware :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja powiedziałem ze jest strasznie niestabilny system i padło jedno wejscie od karty muzycznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Hej jak zrobić moda by mieć SLI na tej płycie ? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Pytanko do pozostałch (nie)szczęśliwych posiadaczy tej mobo: Czy razem z nią były dodane taśmy ATA i do floopa?? Muszę ją oddać na gware i musze zwrócić wszystko a nie wiem czy były one w zestawie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 chyba nie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 O kurde, nie mogę znaleźć tego kabelka hdmi :( boję sięze mogą nie uznać mi gwarancji, choć moze się nie pokapują.... @homzik, piszesz chyba nie a jednak masz je w pudełku, ale ok nie czepiam się :wink: Z tym asrockiem mam tylko problemy, ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 ode mnie wzieli tylko płyte a [ciach!]ły całe mi zostawili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Czekam teraz na kuriera który ma odebrać płyte i wysłać do komputronika, mam nadzieję że nie będą sprawdzać czy wszystko jest, ale takie małe goowno jak kabelek hdmi chyba nie będzie przyczyną utraty gwary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 jak coś to podeśle ci swoj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Hej wyszedł nowy bios do w/w w temacie płyty P 1.40, dodaje obsługę nowych procków!!! :D :D http://www.asrock.com/mb/download.asp?Mode...I-eSATA2&s= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Dzisiaj wczesnym rankiem , podkręciłam procesor na Asorck , i oto wyniki ;] Edytowane 8 Lipca 2007 przez britfanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 I tak słabo, moja robiła te 290htt, ale za długo tak nie pochodziła :D abit narazie leci 310htt tylko dlatego ze nie chce mi się resetowac kompa zeby sprawdzic ile max wytrzyma z biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...