myslook Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) - Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez myslook Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Moze masz firewalla ktory wszystko blokuje. Albo poprostu wirusy: przeskanuj system ewido i jakims antivirem, wrzuc log z Hijacka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 pokaz wynki ipconfig /all i netstat -v -b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Obstawiam nVidia Firewall - firewall, który (chyba częściowo) jest realizowany sprzętowo w chipsecie nForce, który zapewne masz na swojej płycie. Do tego instaluje się chyba odpowiednie oprogramowanie razem z sterownikami. Nigdy nie miałem z tym doczynienia, ale wydaje mi się, iż ten firewall powinien mieć oddzielną pozycję w "Dodaj/Usuń Programy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 zaraz po instalce FW ma otwarte porty potrzebne do komunikacji z internetem np: 80 - HTTP, 21 - FTP, 25 - poczta, wiec jesli sam nic nie kombinowales to nie FW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 chyba ze masz wirusa co blokuje www, siora tak miała www nie działały a reszta tak! Usunęłem go programem Hijackthis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...