Piter6576 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Na pewno jest w Media Markt czy Euro. Trzeba pojeździć po superhipermarketach albo jak masz w okolicy jakiś sklep z sprzętem audio :) Pianocraft jest dość popularny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtisOne Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja jakbym był na twoim miejscu i kupował jakiś sprzet audio. To na spokojnie pochodził bym po sklepach które mają dobrą reputacje na rynku i tam napewno dobrze doradzą Ci sprzęt, który będzie trafiał w twoje upodobania. Ale przy zakupie najlepiej sobie zarzyczyć sprawdzenia<posłuchania> sprzętu jak gra wtedy będziesz pewny swojego wybory, a nie będziesz sobie "pluł w brode" że po rozpakowaniu okazało sie ze kupiłeś tgz kota w worku. PzDr udanych zakupów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 @EsiuWWW Mylisz się...Altusy 140 mogą zagrać bardzo głośno i usłyszysz każde słowo o tym pięknym głębokim basie nie wspominając. Zdecydowanie lepsze od wieży za 1200zł. @ArtisOne Dobry pomysł, ale takie sklepy uznane mają często zawyżone ceny bo wiedzą o tym że są uznane, ja bym poszukał tak jak mówisz, pospisywać modele itd, potem wsiu do neta poszukać jakie ceny ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 :lol: lechu ty chyba pieknego glebokiego basu nie slyszales.. altusy sie najlepiej nadaja do robienia chalasu na jakis nieduzych imprezach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Mylisz się...Altusy 140 mogą zagrać bardzo głośno i usłyszysz każde słowo o tym pięknym głębokim basie nie wspominając. Zdecydowanie lepsze od wieży za 1200zł.hehehe :lol: pan to chyba dobrych kolumn co graja pieknym basem nie slyszal... altusy to pieknie dudnia nizby grac mialy ..... o srednicy i wysokich w wykonaniu tubowego glosnika to sie nie wypowiadam nawet bo na sama mysl uszy pieka... Edytowane 22 Czerwca 2006 przez kamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 LOL :D Audiofilcom dziękujemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) nie trzeba byc audiofilem zeby zauwazyc roznice miedzy basem z altusow, a ladnym basem... Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Skończcie już OT o tych Altusach:> Wystarczy wziąć poprawkę na to, że lechu chwali wszystko co posiada i już (plizz nie odpisuj!). Nie ma co przekonywać go na siłę, chce to niech dalej bedzie zapatrzony w swój audifilski sprzęt i po kłopocie, a ten temat napewno nie utraci wtedy na wartości ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Nie jestem audiofilem więc nie potrzebuje np. Kody ;) Nie chwale tego co mam hmm np. mój zasilacz, moje mobo są do [gluteus maximus]. [/ot] I co z tą wieżą? Pochodziles po sklepach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tak i u mnie w pobliżu to mają same sony, philipsy itp. nic oprócz tego. Musze gdzieś indziej jechać :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Nie jestem audiofilem więc nie potrzebuje np. Kody ;)ja tylko tak ku scislosci - koda to jest low-end - jedne z najtanszych kolumn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Widzisz a dla mnie i tak są za drogie i nie jestem audiofilem więc nie odczuje różnicy że tu mam za wysoki sopran a tu za wysoki bass. Proste... @Vieri Faktycznie nic ciekawego nie widać po tych markach :/ Jedynym wyjściem jest wyjazd do jakiegoś profesjonalnego sklepku, zapewnie nie pożałujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A jakie nazwy mają te profesjonalne sklepy? Sa jakieś sieci takich sklepów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 W sumie to zależy gdzie się mieszka, ale jak masz zapewne kumpli sporo miejscowych to musza wiedzieć ;) Nie zadne Media Markt, Maxmedia, Saturn. To musi być sklep ze sprzętem audio, a nie jakiś szrot dla ubogich jak chcesz dobre audio kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...