Skocz do zawartości
Vieri

Jaką Wieże Kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jakbym był na twoim miejscu i kupował jakiś sprzet audio. To na spokojnie pochodził bym po sklepach które mają dobrą reputacje na rynku i tam napewno dobrze doradzą Ci sprzęt, który będzie trafiał w twoje upodobania. Ale przy zakupie najlepiej sobie zarzyczyć sprawdzenia<posłuchania> sprzętu jak gra wtedy będziesz pewny swojego wybory, a nie będziesz sobie "pluł w brode" że po rozpakowaniu okazało sie ze kupiłeś tgz kota w worku.

PzDr udanych zakupów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

@EsiuWWW

Mylisz się...Altusy 140 mogą zagrać bardzo głośno i usłyszysz każde słowo o tym pięknym głębokim basie nie wspominając. Zdecydowanie lepsze od wieży za 1200zł.

@ArtisOne

Dobry pomysł, ale takie sklepy uznane mają często zawyżone ceny bo wiedzą o tym że są uznane, ja bym poszukał tak jak mówisz, pospisywać modele itd, potem wsiu do neta poszukać jakie ceny ;) Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mylisz się...Altusy 140 mogą zagrać bardzo głośno i usłyszysz każde słowo o tym pięknym głębokim basie nie wspominając. Zdecydowanie lepsze od wieży za 1200zł.

hehehe :lol: pan to chyba dobrych kolumn co graja pieknym basem nie slyszal... altusy to pieknie dudnia nizby grac mialy

..... o srednicy i wysokich w wykonaniu tubowego glosnika to sie nie wypowiadam nawet bo na sama mysl uszy pieka...

Edytowane przez kamien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończcie już OT o tych Altusach:> Wystarczy wziąć poprawkę na to, że lechu chwali wszystko co posiada i już (plizz nie odpisuj!). Nie ma co przekonywać go na siłę, chce to niech dalej bedzie zapatrzony w swój audifilski sprzęt i po kłopocie, a ten temat napewno nie utraci wtedy na wartości ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Nie jestem audiofilem więc nie potrzebuje np. Kody ;) Nie chwale tego co mam hmm np. mój zasilacz, moje mobo są do [gluteus maximus]. [/ot]

I co z tą wieżą? Pochodziles po sklepach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Widzisz a dla mnie i tak są za drogie i nie jestem audiofilem więc nie odczuje różnicy że tu mam za wysoki sopran a tu za wysoki bass. Proste...

@Vieri

Faktycznie nic ciekawego nie widać po tych markach :/ Jedynym wyjściem jest wyjazd do jakiegoś profesjonalnego sklepku, zapewnie nie pożałujesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

W sumie to zależy gdzie się mieszka, ale jak masz zapewne kumpli sporo miejscowych to musza wiedzieć ;) Nie zadne Media Markt, Maxmedia, Saturn. To musi być sklep ze sprzętem audio, a nie jakiś szrot dla ubogich jak chcesz dobre audio kupić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi