Avandrel Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Moze znalazł by się ktoś kto postawi serwer np. q3(ale nie koniecznie) i byśmy jakiś fajny mecz rozegrali? Moja propozycja q3 (point realase 1.32) - bez modow rzeby nie utrudniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Fajny pomysł, ale pewnie bym sie skompromitował, bo w qwaka już dawno nie grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ja jestem wielkim fanem q3 wiec sie na to pisze wszystkimi recami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 hue hue... jak sie zorganizujecie to dajcie znac ;] gg: 1939365 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Każdy by zagrał ale nie ma komu serwera postawiać:lol: i to będzie trudna sprawa bo przeważnie wszyscy stoją za firewll'ami i będzie niźle mulić takie połączenia :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 widze ze wiesz o czym mowisz ;] co ma piernik do wiatraka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ja mam za słaby transfer wyjściowy i jak zakładam serwer, to prawie zawsze innym ostro przycina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja także sie pisze na meczyk ale serwera także nie moge postawić :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 a ja myslalem ze to counter-strike jest najpopularniejszy; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 meczyk to bym rozegral. tylko z serwerem bedzie duzy problem ja niestety nie moge postawic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja bym tesh mogl zagrac ale jak jusz to tak za 3 tyg. :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja jestem wielkim fanem q3 wiec sie na to pisze wszystkimi recami :DMee too :) Jak ktos postawi to niech do nas wszystkich tu odpisujacych napisze maila :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 kiedy i gdzie? bede napewno :D q3 rulez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Dawno niegrałem, ale można spróbować :) Pisze sięna to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 też moge sie troche porzozpierdalac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja moge zagrac, ale mowie odrazu ze bede chlopcem do bicia bo w q3 to ja gram cienko :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja tam wole grać w statki :P 8) chociaż kłejkiem nie pogardze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no yasne - chociaz ostatnio mam dolek formy ale moge zawsze pare fragow nabic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 widze ze wiesz o czym mowisz ;] co ma piernik do wiatraka ? A to ma piernik do wiatraka ze jak widzisz nikt nie ma możliwości postawienia szybkiego serwerka, a co mi możeliwości grania skoro bedę miał ping ponad 1000 jak już powyżej 100 nie da się grać normalnie ?? Pomyśl o tym a później pisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 widze ze wiesz o czym mowisz ;] co ma piernik do wiatraka ? A to ma piernik do wiatraka ze jak widzisz nikt nie ma możliwości postawienia szybkiego serwerka, a co mi możeliwości grania skoro bedę miał ping ponad 1000 jak już powyżej 100 nie da się grać normalnie ?? Pomyśl o tym a później pisz no bez przesady - ponad 100 mozna grac pod warunkiem ze nie ma lagow - ostatnio gralem na jakims serverku 1v1 mialem 30-40 pingu ale co chwila byly jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>e lagi i celowac sie nie dalo - bylo to na dm17 - co chwile zrypywalem sie w przepasc :( :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 jak coś to tylko w cs'a bo w quaka troche słabo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja też się na to pisze.. troche sobie tylko przypomnę jak wygłąda myszka i jazda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 jak coś to tylko w cs'a bo w quaka troche słaboto po ciach!a sie odzywasz cieciu - mowa jest o kłejku a nie jakims CS (coopershimie :D ).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ciesze sie ze chcecie zagrac, że umiecie i nie umiecie i że fajny pomysł bla bla bla...ALE CZY ZNAJDZIE SIE KTOS KTO POSTAWI SERVER???? ewentualnie poda ip jakiegoś komercyjnego i sie tam spotkamy o określonej porze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 moze 212.181.137.151:27960 na raile only - bez zadnych innych modow albo 62.2.20.22:27966 - 1v1 gram na nich czasem - ping dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 zamiast pitolic o dupie Maryni wezcie sie za szukanie serwerow z dobrym pingiem gdzie nie ma nikogo - bo cos mi sie widzi ze zanim ktos postawi serwer to nadejdzie wiosna jak nie lato ;) i na tym sie skonczy jak ktos cos znajdzie to niech wrzucic IP i porcik na forum i juz - jak wyrzuca to poszuka sie nowego i zmieni dane w wiadomosci - chyba takie tymczasowe rozwiazanie lepsze niz gadanie - jak caly czas bedzie duzo chetnych (a nie slomiany zapal) to moze ktos sie zlituje i postawi serwer dla Tweak'owcow PS widze ze ktos czyta w moich myslach - albo ja w jego :) a moze CTF - np AMD vs. Intel albo Nvidia vs. ATI :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no to wrzucilem 2 serverki - na moje oko sa dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 mam pomysl.... zeby umowic sie na jakims # na ircu komu by sie chciaLO pograc to tam by se znalazl partnera :> co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 moze 212.181.137.151:27960 na raile only - bez zadnych innych modow albo 62.2.20.22:27966 gram na nich czasem - ping dobry POINT REALASE 1.32 Teraz to jest standard nikt nie będzie się cofał ! A jak ktoś ma wcześnijsza wersje to patcha niech ściągnie! Dalej czekamy na propozycje serwerów... ja proponuje serwer MIB 212.126.18.218:27960 tylko osp jest wymagane. Pozatym gram na TOYA rocket arena. Ale znajdzmy serwer bez modow zeby nie utrudniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 e tam pointrelasa 1.32 mialem i sie strasznie <span style="color:red;">[ciach!]</span>.lił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...