Skocz do zawartości
Avandrel

mecz q3 ludzi z tweak

Rekomendowane odpowiedzi

widze ze wiesz o czym mowisz ;]

co ma piernik do wiatraka ?

A to ma piernik do wiatraka ze jak widzisz nikt nie ma możliwości postawienia szybkiego serwerka, a co mi możeliwości grania skoro bedę miał ping ponad 1000 jak już powyżej 100 nie da się grać normalnie ??

Pomyśl o tym a później pisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze wiesz o czym mowisz ;]

co ma piernik do wiatraka ?

A to ma piernik do wiatraka ze jak widzisz nikt nie ma możliwości postawienia szybkiego serwerka, a co mi możeliwości grania skoro bedę miał ping ponad 1000 jak już powyżej 100 nie da się grać normalnie ??

Pomyśl o tym a później pisz

no bez przesady - ponad 100 mozna grac pod warunkiem ze nie ma lagow - ostatnio gralem na jakims serverku 1v1 mialem 30-40 pingu ale co chwila byly jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>e lagi i celowac sie nie dalo - bylo to na dm17 - co chwile zrypywalem sie w przepasc :( :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamiast pitolic o dupie Maryni wezcie sie za szukanie serwerow z dobrym pingiem gdzie nie ma nikogo - bo cos mi sie widzi ze zanim ktos postawi serwer to nadejdzie wiosna jak nie lato ;) i na tym sie skonczy

jak ktos cos znajdzie to niech wrzucic IP i porcik na forum i juz - jak wyrzuca to poszuka sie nowego i zmieni dane w wiadomosci - chyba takie tymczasowe rozwiazanie lepsze niz gadanie - jak caly czas bedzie duzo chetnych (a nie slomiany zapal) to moze ktos sie zlituje i postawi serwer dla Tweak'owcow

PS widze ze ktos czyta w moich myslach - albo ja w jego :)

a moze CTF - np AMD vs. Intel albo Nvidia vs. ATI :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze 212.181.137.151:27960 na raile only - bez zadnych innych modow

albo  

62.2.20.22:27966  

gram na nich czasem - ping dobry

POINT REALASE 1.32 Teraz to jest standard nikt nie będzie się cofał ! A jak ktoś ma wcześnijsza wersje to patcha niech ściągnie!

Dalej czekamy na propozycje serwerów...

ja proponuje serwer MIB 212.126.18.218:27960 tylko osp jest wymagane.

Pozatym gram na TOYA rocket arena.

Ale znajdzmy serwer bez modow zeby nie utrudniac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi