Tex Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Witam zainstalowałem ten tuner w swoim lapie,mam go na zmiane z Audigy 2zs,Obraz jest ładny i ostry,dźwięk także ale gdy oglądam np mecz to wykopana piłka wygląda nie płynnie tylko tak jakby brakowało z 10 klatek na sekunde tzn zostawia za sobą poprzednie klatki z piłką (taki cień.)to samo napisy ruchome które gdy przechodzą na ekranie to nie sa zsynchronizowane tzn "skaczą" i trudno je odczytać zwłascza gdy szybko przechodzą z prawej strony ekranu na lewą lub z góry na dół.Występuje to na wszystkich kanałach .Wszystko to wygląda tak jakby było za mało klatek.Po dłuższym oglądaniu troche bola oczy,jest to brak płynności obrazu.Nie jest to wina sygnału bo mam dobra instalacje antenową,grafy chyba też nie bo powinna sobie poradzić.Może wie ktoś kto posiada ten popularny tuner jak rozwiązać ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) A nie będzie to wina matrycy ???może ma taki czas reakcji... Proponuje sprawdzić jak jest np przy napisach z filmu DVD Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) na DVD i filmach jest normalnie,ale jak na tej karcie ustawic ekran na 720 x480??Mam tą opcje zablokowaną a max moge ustawic 640x480 :?dlaczego? Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Tex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...