koti Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Mój enermax zaczął ostatnio nieźle hałasować. Postanowiłem wymienić wiatraki , ale w sumie wymiana 80mm i 92mm trochę mnie wyniesie. Czy zamiast tego nie lepiej będzie kupić Fortrona 350W ? Kupiłem do kompa brata i był cichy , ale miał trochę krótkie kable. Ten enermax by się nie zmarnował , bo potrzebuję nową zasiłkę do kompa siostry. Co o tym sądzicie ? W kupionym przeze mnie Fortronie były trochę krótkie kable , czy takie są we wszystkich ? Zasiłka pod siga z podpisu + Radeon X800GTO w sierpniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 chyba jednak enermax jest lepszy od fortrona, wymień wentylatory, albo narazie je przynajmniej przesmaruj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Moim zdaniem P-ve jest gorszy niż fortron, nawet 350GTF, o MC350 nawet nie wspominając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...