ComPutroNik Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Witam, Nie wiem czy dobry dział, nie wiem zabardzo też jak to opisać, i nie szukałem bo nie wiem jak to opisać (analogicznie :P) Mój problem jest taki, że okienka np. z Operą(przeglądarka :P) "uciekają" mi za monitor. Chodzi o to, że jak zmaksymilizuje okno to musze wsadzać myszkę w prawą krawędź ekranu i próbować wyciągać okno na pulpit na środek. Nie wiem czy dobrze opisałem ( bo nie wiem zbytnio jak to opisać ). Proszę o pomoc bo czasami to naprawdę denerwujące szukać 10 minut okna. Pozdrawiam kubekw5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Wylacz drugi monitor w sterownikach. Masz pewnie ustawiona tam prace na 2 monitorach i rozciaganie desktopu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComPutroNik Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Wylacz drugi monitor w sterownikach. Masz pewnie ustawiona tam prace na 2 monitorach i rozciaganie desktopu.Heh, że na to nie wpadłem :P :blink: Dzięki wielkie i pozdrawiam :) Temat do zamknięcia ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...