Sens Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Witam mam dwa pytania: 1. kiedy naciskam wiecej niz 2 klawisze jednoczesnie to kumputer mi piszczy. Dzieje sie tek od momentu zmiany klawiatury z samsunga na compacl. Czy jest mozliwosc ustawienia abym mogl uzywac wiecej klawiszy naraz??? czy jest to poprostu wina klawiatury? 2. Ostatnio wgralem na kompa 'power dvd' i teraz wszystkie mp3 chca mi sie odtwarzac w tym programie, a opcja 'odtworz za pomoca..' jest roche meczaca. Jak ustawic aby glownym programem do odtwarzania mp3 byl media pplayer albo winamp (zeby kazda mp3 odrazu sie w tym programie otwierala) z gory dzieki za odp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) 1. Klawiatura jest na PS2 czy USB? 2. Opcje folderów -> Typy plików -> Szczegóły dla rozszerzenia MP3 -> Otwierane za pomocą -> Zmień A BTW, było, szukaj! Edytowane 15 Czerwca 2006 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 dzieki za odp. Klawiature mam na ps2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...