grzegrz Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 do 14... nie źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 No niech ktoś się zlituje i da swoje sevy prosze.. Zażucie na rapia lub na emiala kamil.wieladek@wp.pl prosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) przeszdłem całą grę, jeżeli sevy to pliczek R6_SaveCHECKPOINT to moge ci wysłać edit: kamil2201 mail poszedł Edytowane 10 Lutego 2007 przez centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 To wyślij na emiala kamil.wieladek@wp.pl mogą sie przydać.. Widzę że tylko jedna duszyczka się zlitowała.. Nie ma ktoś sevów z połowy gry? Takie były by najlepsze.. Pozdrawiam i dzięki centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 powiem wam ze odkad zmusilem gre by fikala mi na 7950Gx2 w SLI .. to o wiele milej sie pyka.. przechodze sobie w wolnych chwilach terroist hunty solo .. ja i 40-50 terrorystów .. to jest to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Po upaczowaniu gierki nawet ja mogę sobie jakoś polatać, co do terroist hunty przeszedłem narazie 2 mapki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 trzeba przyznać, ze TH nie jest prosty, bo na większości map jest wiele (bardzo wiele) dróg, ścieżek itp., przez co często z kilku stron naraz wychodzą bandziory :P a wiadomo jak z zaskoczenia podejdzie Ci typek z tylu z shotgunem to jeden strzał i po zabawie ;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk89 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Testował ktoś czy po edycji paru plików (wcześniej sposób był podawany w 2 postach) gra pójdzie na SM2.0? Wydaje mi się ze bądź co bądź na takich kartach jak x850xt pe gra jakoś by poszła ale ogranicza nas sm2.0... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 trzeba przyznać, ze TH nie jest prosty, bo na większości map jest wiele (bardzo wiele) dróg, ścieżek itp., przez co często z kilku stron naraz wychodzą bandziory :P a wiadomo jak z zaskoczenia podejdzie Ci typek z tylu z shotgunem to jeden strzał i po zabawie ;] Zgadza sie i dlatego przeszedłem narazie tylko dwie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) od 2 dni pykamy sobie po sieci w 2-4 w Vegas.. tam gdzie solo mam 80fps .. to po lanie mam 40 :/ a nasmieszniejsze jest to ze wylaczanie opcji nic nie daje ... Edytowane 13 Lutego 2007 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Szkoda że nie mam mozlwosci gry online... Ja gram narazie na max i mam tylko 20fps ale jakoś wystarcza ;] A gra jest totalnie odjechana. Musze ją spaczować ;] Może przybedzie mi tych fps :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Ma ktoś może jakiś sposób na tą grę żeby było w niej wygładzanie krawędzi(Anti-Aliasing) bo aż mnie mierzi jak są takie poszarpane tekstury na broni. Jak ktoś wie jak poprawić wygładzanie niech napisze. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Ma ktoś może jakiś sposób na tą grę żeby było w niej wygładzanie krawędzi(Anti-Aliasing) bo aż mnie mierzi jak są takie poszarpane tekstury na broni. Jak ktoś wie jak poprawić wygładzanie niech napisze. Pozdrawiam. daj screena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Screen. Widać na nim jak brakuje wygładzania. Wystarczy spojrzeć na kontury broni i otoczenia jak brzeszczot to wygląda <_< . http://img251.imageshack.us/my.php?image=scrhq2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) przewrazliwiony jestes :) u mnie wyglada to podobnie kuknij a co do samej gry to nie wiem moze nie da sie odpalic AA na moim sprzecie nie sprawdze wiadomo dla czego :) edit: wylaczylem HDR - AA nie działa u mnie tez ... Edytowane 18 Lutego 2007 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 jest już patch 1.4: http://patches.ubi.com/rainbow_six_vegas/r..._vegas_1.04.exe ogolnie gierka bardzo przyjemna jednak męcze się z wywalaniem do pulpitu może 1.4 pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 jest już patch 1.4: http://patches.ubi.com/rainbow_six_vegas/r..._vegas_1.04.exe ogolnie gierka bardzo przyjemna jednak męcze się z wywalaniem do pulpitu może 1.4 pomoze. mnie gierka spatchowala sie automatycznie do 1.4 w piatek zaraz po instalacji , co do zwiech to nie wiem... jade od pocztaku na 1.4 i nie mma najmniejszych problemow z Vegas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 ogolnie gierka bardzo przyjemna jednak męcze się z wywalaniem do pulpitu może 1.4 pomoze. Na żadnej wersji nie miałem takich objawów. Może za duże OC grafiki, proca lub mem coś było o tym w wątku. Skończyłem TH, łatwo nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Może za duże OC grafiki, proca lub mem coś było o tym w wątku. jep za duże oc proca ;) obniżyłem o kilka mhz na magistrali i śmiga. Pozdro zmykam grać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Patcha wystarczy zainstalować w wersji 1.04 czy trzeba lecieć po kolei? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) SIEMKA taka mala ciekawostka edit: upsss - nie wyszlo :D Edytowane 28 Marca 2007 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Skoro to jest na UE3...i z tego co czytam to w miare kiepsko chodzi, to już nie oczekuję tak na UT3 bo wiem że nie pójdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Hm zmienilem sprzet i odpalilem vegasa. No coz nie wiem jak potem ale w pierwszej misji obraz jest tak SAKRAMENCKO PRZYCPANY hdr`em ze ja podziekuje za takie granie. No ni h@#! nic nie widac. Grafika jest nieczytelna. Widac tylko ze jak by zdjac HDR z grafiki to by wyszla kupa, tzn mocno przecietna grafika. HDR po prostu rozmydla grafike. To juz Half Life z HDR wygladal ladniej. Nie wiem czy to tylko moje odczucie.... Tylko jak sie podejdzie do scian niektoych to widac fakture, przypominajaca mocno ta z GOW i to jest na + ale to mozna podziwiac tylko z nosem w scianie. Edytowane 29 Marca 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Może gdzieś to było... jak tak to przepraszam, nie znalazłem... Problem następujący... Przy uruchamianiu Vegasa wypala mi w twarz, że nie posiadam odpowiedniego procesora kiedy to mam Intel Core Duo... Proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Skoro to jest na UE3...i z tego co czytam to w miare kiepsko chodzi, to już nie oczekuję tak na UT3 bo wiem że nie pójdzie ;)to nie jest UE3, tylko "stary", poczciwy UE 2.5, przepakowany i w ogole z kompletnym brakiem optymalizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzepetto Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 to nie jest UE3, tylko "stary", poczciwy UE 2.5, przepakowany i w ogole z kompletnym brakiem optymalizacji.UE3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 UE3 :Dtaki wpis mozna znalezc w R6Vegas_Game.exe - UnrealEngine3 2.5.3, tak wiec jezeli wersja 2.5.3 to UE3 to ok, ale watpie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 system samej walki jest praktycznie blizniaczy z Gears Of War ktory jest na UE3 , porownajcie sobie filmiki z Gears Of War (chowanie sie za przeszkodami itp...) a to made by me... http://www.youtube.com/watch?v=7DSxzv9Klu8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMike Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Hm zmienilem sprzet i odpalilem vegasa. No coz nie wiem jak potem ale w pierwszej misji obraz jest tak SAKRAMENCKO PRZYCPANY hdr`em ze ja podziekuje za takie granie. No ni h@#! nic nie widac. Grafika jest nieczytelna. Widac tylko ze jak by zdjac HDR z grafiki to by wyszla kupa, tzn mocno przecietna grafika. HDR po prostu rozmydla grafike. To juz Half Life z HDR wygladal ladniej. Nie wiem czy to tylko moje odczucie.... Tylko jak sie podejdzie do scian niektoych to widac fakture, przypominajaca mocno ta z GOW i to jest na + ale to mozna podziwiac tylko z nosem w scianie. Jak nie chodzi Ci dobrze to się nie dziwie że nie chcesz grać Ale zgadzam się z tym że jest tutaj dość spory brak optymalizacji (wiadomo dlaczego - port z konsoli), i prawdę mówiąc gdyby była od początku tworzona na pc było by z nią mniej problemów, tekstury były by bardziej wyraziste i oczywiście lepszy framerate. Ale nie zmienia to faktu że gra jest naprawdę ładna. HDR robi duże wrazenie, odbicia w szybach samochodów czy kałużach rzeczywiście rozwalają no i oczywiście soft shadows. BTW gra naprawdę rewelacyjna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonyman Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zaliczyłem już kilka misji, ale wciąż nie wiem jak włącza się tłumik :blink: . Napisał by mi ktoś plz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...