KaZi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Chciałbym na pokrywie górnej mojego asusa (jest srebrna w 80%, tylko koncowka czarna) zrobic sobie czarny napis KaZi dużych rozmiarów i teraz zastanawiam się czym to wykonać, żeby efekt był jak najtrwalszy. Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Wydrap. Pod spodem jest czarny plastik tak więc na pewno napis będzie czarny. Co do trwałości to masz to gwarantowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Chciałbym na pokrywie górnej mojego asusa (jest srebrna w 80%, tylko koncowka czarna) zrobic sobie czarny napis KaZi dużych rozmiarów i teraz zastanawiam się czym to wykonać, żeby efekt był jak najtrwalszy. Jakieś sugestie?naklejki na obudowy - gdy ostatnio zobaczylem takie cos 'w akcji' zaskoczylo mnie totalnie ;) z 1 strony zaskoczenie uzasadnione, z 2 to podobno od pewnego czasu jest to swego rodzaju 'hit' gdyby tego jeszcze bylo malo, dowiedzialem sie, ze to moj znajomy zaczal rozwijac biznes 'naklejkowy' ;) ogolnie mowiac, sprawa bardzo ciekawa.. na pewno cos nowego, chociaz gydybym mial laptopa to raczej nie kombinowalbym w ta strone :) (co innego np ps2 czy cos, ale to juz temat na zupelnie inna rozmowe ;) jakby co, to strona: www.naelcedka.pl i na allegro tez maja swoje aukcje pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 o dzięki bardzo :) moja pokrywa po 3 miesiącach jest bardzo porysowana (fakt faktem, troche laptop latał pod stołem na majówce jak mi sie film urwał) dlatego chciałem coś tam nalepić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...