HELLBOY Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Niedawno zaczęła mi się pojawiać nowa ikonka koło zegara. Pojawiła się po podłączeniu nowego napędu i pokazuje się na chwilę przy każdym starcie systemu. Co ona oznacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 chyba masz pliki tymczasowe do zapisu chyba ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jeśli poprzednik ma rację, to zapewne masz włączoną funkcję nagrywania w Windows. Można wtedy dodać dowolny plik do "kolejki nagrania". Zapewne przypadkowo lub z ciekawości dodałeś coś. Jeśli nie używasz tej funkcji, to możesz wyłączyć ją z poziomu XP-Antispy lub gdzieś w opcjach Windows - nie wiem dokładnie, bo nigdy nie szukałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 A czasem to nie jest nowy naped, ktorego system jeszcze nie wykryl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 OK dzięki faktycznie tak było a że nigdy tego nie używałem, bo nagrywam z poziomu innej aplikacji to nawet nie wiedziałem, co to za ikona tym bardziej ze kliknięcie w nią nic nie wnosiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jak by windows nie wykrył napędu to by sie było ikonki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...