Devondar Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Mam wielki problem ... Moja karta jest zintegrowana Realtek AC97 Audio ... i kurcze mam poglos na TSie czego byc nie powinno, nie wiem jak to wszystko poustawiac by bylo dobrze ... I jeszcze jedna rzecz w sterownikach do k. muzycznej w Sound Effect (AC97 Audio Configurator) w zakladce Connector Sensing jest takie cos ze tam pokazuje gdzie co mamy podlaczone i jak byc powinno poprawnie .... wszystko jest spoko do momentu tego ze mi nie chce zapisac ustawien ... naciskam START odnajduje mi wszystko ale napisane jest: Please stop other audio applications before starting. (Oczywiscie mam wszystko powylaczane) CO mam robic?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Te pogłosy to normalka na integrach, najlepsze rozwiązanie kup na Allegro jakiegoś starego SB Live, w 20-30zł powinieneś się wyrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devondar Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Aha dzieki, zrobie tak... (DYGRESJA) Jak zrobic ten spoiler co masz w sygnaturze?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...