Gość Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 hey.pamietacie moj topic "Problem sercowy(bynajmniej nie kardiologiczny:)))"???? jesli tak to wiecie o co chodzilo a jesli nie to SZUKAJCIE:))))) w kazdym razie dzis sie odwazylem i sie spytalem czy mozemy "byc kims wiecej"(czyt. dziewczyna-chlopak)..powiedzialem ze mi na jej punkcie odwalilo itp...a Ona powiedziala ze od czasu jak mnie zna to tez jej "odbilo" na moim punkcie i w ogole....no ale ma tego nieszczesnego chlopaka (gdzies Wrocek) i teraz nie wie(ale Jej sie z nim nieuklada tez mowila a od chwili kiedy mnie poznala to juz wogole)....chyba bedzie moja:)))) ale koledzy!!!!! CO JEJ POWIEDZIEC ABY JA PRZEKONAC ZE JESTESMY DLA SIEBIE PRZEZNACZENI:))) A CHLOPAKA MA RZUCIC(w pokrzywy:)))????????? ps. sorry ze moze byc troche nieladu w moim texcie ale tak fajnie sie czuje:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Moze zaszczelic konkurenta ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Hehe...wal śmiało, masz przyzwolenie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 no to juz z gorki robisz KKK :D i ladujesz w lozku 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Moze zaszczelic konkurenta ? :wink: MAM!!!! reed, bedziesz tak dobry i pojedziesz do niego jako ja????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: napewno by nic nie bural do Ciebie...a jakbys jescze zdjal koszule to juz wogole :lol: :lol: :lol: dobra zarty, zartami ale TAK NA SERIO????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 nie mam takiego czegos jak przeznaczenie - pamietaj zobaczysz albo znajomosc rozkwitnie i bedziecie sie kochac do konca swych dni (oh jak to poetycko zabrzmialo :P ) albo cos sie skopie - oby wczesnie - bo pozniej przynosci to wiecej cierpienia... no ale zycze najlepszegol....badz soba - badz naturalny....wszystko w swoim czasie - ale pamietaj aby przejac inicjatywe - (taki jest juz porzadek w swiecie ludzi i zwierzakow :D) no powiedz co i jak wyszlo albo i nie czekamy na wiesci z frontu pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 czekamy na zdjecia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 aha idea milosci platonicznej jedynej w zyciu - przewaznie sie nie sprawdza - bo zakochac sie mozna zawsze tak jak mozna kochac 2 kobiety i wiecej :P takze nie martw sie jak nie ona to inna - trzeba tylko popatrzyc na to z innego punktu widzenia - a ten jak wiadomo zalezy od punktu siedzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Jak się nazywa wybranka???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 pojdz pare razy do kina( niekoniecznie na film) idp i przekonasz sie ze niebedzieszmusial nic robić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 saygon popieram. Do tego jesli ma koma to wysylaj jej SMSy, z roznymi zyczeniami, uczucuami itp. Sie okaze ze ic nie bedziesz musial robic. Jak to sie mowi. "The true love come only once a life";) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Kolego miły trzymam za Ciebie chciuki :D !!!!! Wogule my faceci musimy się podtrzymywać na duchu bo tak ogólnie mamy prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e :lol: no nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jak ma jakiegos fagasa to niech do niego zadzwoni ze juz sie jej znudzil i teraz ma prawdziwego chlopaka :lol: :lol: A jak sie bedzie rzucal to poprostu wytlumaczyc mu zeby sobie poszukal jakies kobitki u siebie na wsi :P A i pamietaj ze kobitki najbardziej kreca romantyczne, spacery i inne takie duperele :twisted: "use force lukk" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 cOś dawno niepisałęś i myślałem że lipa z tego wyszłą ale widze że się udało (no prawie) teraz już będzie z górki Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja się zgadzam z genghiskhan'em, nie ma przeznaczenia! A tak wogóle to Gratulki!!! A co do rad to to co wyżej ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Stary gratuluje ci i jednocześnie zazdroszcze - bo mi się nie udało w 100% zaledwie w 60-70 :cry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 teraz w sumie czekam tylko na Jej decyzje...i sie nie moge doczekac :lol: :lol: :lol: :lol: no ale jak powiedziala ze jej tez "odbilo na moim punkcie", i wogole jestem super itp. to chyba sie zgodzi... mysle ze w niedziele wieczor sie dowiem to Wam napisze....jejka nie moge jesc i zoladek mi sciska :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ale na wszelki wypadek nie rob sobie nadziei bo sie mozesz zawiesc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jak kolega wyżej nie rób sobie nadziei, jak wszystko wypali to będziesz happy, ja sobie robiłem nadziej bo się dobrze układało i dostałem po rogu, więcej nie popełnie tego błędu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ale na wszelki wypadek nie rob sobie nadziei bo sie mozesz zawiesc :D chłopak powinien być najleprzej mysli... aty go odrazu zrzucasz na ziemie.... niech jej udowodni po prostu że jest takm ją kocha że jest gotów robić dla niej wszystko... a ten drugi po prostu się wykruszy... zapomni o nim i tyle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no mozna i tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 lukk - możesz mi dać zlecenie na tego jej kolesia 8) :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 banalne pytanie i banalne odpowiedzi ;-P ja Ci radze sie przestac ekscytowac tym na forum, tylko zacznij sie z nia spotykac, bo inaczej jeszcze zapomni o Tobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 to tylko pogratulowac i zebyscie byli ze soba jak najdluzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 banalne pytanie i banalne odpowiedzi ;-P ja Ci radze sie przestac ekscytowac tym na forum, tylko zacznij sie z nia spotykac, bo inaczej jeszcze zapomni o Tobie :D Nie, niech teraz sie z nia nie spotyka do chwili 'werdyktu' :) Co najwyzej podsylac milutkie smsy, maile, itd :) w miare mozliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 banalne pytanie i banalne odpowiedzi ;-P ja Ci radze sie przestac ekscytowac tym na forum, tylko zacznij sie z nia spotykac, bo inaczej jeszcze zapomni o Tobie :D Nie, niech teraz sie z nia nie spotyka do chwili 'werdyktu' :) Co najwyzej podsylac milutkie smsy, maile, itd :) w miare mozliwosci. zaden sms, mail, czy rozmowa na gg nie zastapi spotkania twarza w twarz (usta-usta;-)), jak sie mam spotkac z dziewczyna, to tylko na zywo, chyba, ze akurat nie mam takiej mozliwosci, to wtedy juz tylko gg pozostaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Moze zaszczelic konkurenta ? :wink: ja tam jestem za :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 a moze fibre wire go?[ hitman2 ;) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 a moze fibre wire go?[ hitman2 ;) ]Nie na temat sie spytam, M79 podoba mi sie twoj avatar :D, zy jak kupie KYRO to dostane takie "cycuszki" gratis? ;) :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Hmmm lukk czesc z nich ma racje. Ale pamietaj ze mozesz sie zawiesc na swoich oczekiwaniach, moze sie okaze ze nie jest taka super jak sobie wyobrazales i wogole. Ciesz sie ale z dystansem!!! Dystans sie liczy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...