Skocz do zawartości
Gość

Chyba sie udalo!!!!!!!!(z dziewczyna:)))

Rekomendowane odpowiedzi

hey.pamietacie moj topic "Problem sercowy(bynajmniej nie kardiologiczny:)))"???? jesli tak to wiecie o co chodzilo a jesli nie to SZUKAJCIE:))))) w kazdym razie dzis sie odwazylem i sie spytalem czy mozemy "byc kims wiecej"(czyt. dziewczyna-chlopak)..powiedzialem ze mi na jej punkcie odwalilo itp...a Ona powiedziala ze od czasu jak mnie zna to tez jej "odbilo" na moim punkcie i w ogole....no ale ma tego nieszczesnego chlopaka (gdzies Wrocek) i teraz nie wie(ale Jej sie z nim nieuklada tez mowila a od chwili kiedy mnie poznala to juz wogole)....chyba bedzie moja:)))) ale koledzy!!!!! CO JEJ POWIEDZIEC ABY JA PRZEKONAC ZE JESTESMY DLA SIEBIE PRZEZNACZENI:))) A CHLOPAKA MA RZUCIC(w pokrzywy:)))?????????

ps. sorry ze moze byc troche nieladu w moim texcie ale tak fajnie sie czuje:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze zaszczelic konkurenta ?  :wink:

MAM!!!! reed, bedziesz tak dobry i pojedziesz do niego jako ja????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: napewno by nic nie bural do Ciebie...a jakbys jescze zdjal koszule to juz wogole :lol: :lol: :lol:

dobra zarty, zartami ale TAK NA SERIO?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam takiego czegos jak przeznaczenie - pamietaj

zobaczysz albo znajomosc rozkwitnie i bedziecie sie kochac do konca swych dni (oh jak to poetycko zabrzmialo :P ) albo cos sie skopie - oby wczesnie - bo pozniej przynosci to wiecej cierpienia...

no ale zycze najlepszegol....badz soba - badz naturalny....wszystko w swoim czasie - ale pamietaj aby przejac inicjatywe - (taki jest juz porzadek w swiecie ludzi i zwierzakow :D)

no powiedz co i jak wyszlo albo i nie czekamy na wiesci z frontu

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha idea milosci platonicznej jedynej w zyciu - przewaznie sie nie sprawdza - bo zakochac sie mozna zawsze tak jak mozna kochac 2 kobiety i wiecej :P

takze nie martw sie jak nie ona to inna - trzeba tylko popatrzyc na to z innego punktu widzenia - a ten jak wiadomo zalezy od punktu siedzenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ma jakiegos fagasa to niech do niego zadzwoni ze juz sie jej znudzil i teraz ma prawdziwego chlopaka :lol: :lol:

A jak sie bedzie rzucal to poprostu wytlumaczyc mu zeby sobie poszukal jakies kobitki u siebie na wsi :P

A i pamietaj ze kobitki najbardziej kreca romantyczne, spacery i inne takie duperele :twisted: "use force lukk" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz w sumie czekam tylko na Jej decyzje...i sie nie moge doczekac :lol: :lol: :lol: :lol: no ale jak powiedziala ze jej tez "odbilo na moim punkcie", i wogole jestem super itp. to chyba sie zgodzi...

mysle ze w niedziele wieczor sie dowiem to Wam napisze....jejka nie moge jesc i zoladek mi sciska :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale na wszelki wypadek nie rob sobie nadziei bo sie mozesz zawiesc :D

chłopak powinien być najleprzej mysli... aty go odrazu zrzucasz na ziemie.... niech jej udowodni po prostu że jest takm ją kocha że jest gotów robić dla niej wszystko... a ten drugi po prostu się wykruszy... zapomni o nim i tyle :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

banalne pytanie i banalne odpowiedzi ;-P

ja Ci radze sie przestac ekscytowac tym na forum, tylko zacznij sie z nia spotykac, bo inaczej jeszcze zapomni o Tobie :D

Nie, niech teraz sie z nia nie spotyka do chwili 'werdyktu' :)

Co najwyzej podsylac milutkie smsy, maile, itd :) w miare mozliwosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

banalne pytanie i banalne odpowiedzi ;-P

ja Ci radze sie przestac ekscytowac tym na forum, tylko zacznij sie z nia spotykac, bo inaczej jeszcze zapomni o Tobie :D

Nie, niech teraz sie z nia nie spotyka do chwili 'werdyktu' :)

Co najwyzej podsylac milutkie smsy, maile, itd :) w miare mozliwosci.

zaden sms, mail, czy rozmowa na gg nie zastapi spotkania twarza w twarz (usta-usta;-)), jak sie mam spotkac z dziewczyna, to tylko na zywo, chyba, ze akurat nie mam takiej mozliwosci, to wtedy juz tylko gg pozostaje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi