KvaN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 banalne pytanie i banalne odpowiedzi ;-P ja Ci radze sie przestac ekscytowac tym na forum, tylko zacznij sie z nia spotykac, bo inaczej jeszcze zapomni o Tobie :D Nie, niech teraz sie z nia nie spotyka do chwili 'werdyktu' :) Co najwyzej podsylac milutkie smsy, maile, itd :) w miare mozliwosci. zaden sms, mail, czy rozmowa na gg nie zastapi spotkania twarza w twarz (usta-usta;-)), jak sie mam spotkac z dziewczyna, to tylko na zywo, chyba, ze akurat nie mam takiej mozliwosci, to wtedy juz tylko gg pozostaje :Pświęte słowa, święte słowa..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 zapros ja gzdies jak inni proponowali, jak tamten fagas nic nierobi, to Ty dzialaj, na ktoryms spotkaniu, zaproponuj jej, zeby dala sobie z tym 2 spokuj, bo sie nią nieinteresuje, ze niejest jej wart, i zeby sobie go odpuscila. Niemow jej ze ja kochasz bo sie wystraszy, co jakis czas jakis komplemencik, one to lubia, niebądź nachalny, dystanskik lekki, kulturka, zabawa i bendzie git ( czyt. twoja ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no tak kolega Rs ma rację... po prostu udowodnij jej że temu drugiemu jest obojętna... uczyn to przez pokazanie jej jak bardzo ci na niej zależy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 dodam jeszcze, ze wazne jest zeby nierobic nic na sile, niemow tez zaduzo otym zwiazku, tlko badz z nia, dobrze sie bawcie, to sie ulozy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 dodam jeszcze, ze wazne jest zeby nierobic nic na sile, niemow tez zaduzo otym zwiazku, tlko badz z nia, dobrze sie bawcie, to sie ulozy. stary wyga dobrze radzi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 banalne pytanie i banalne odpowiedzi ;-P ja Ci radze sie przestac ekscytowac tym na forum, tylko zacznij sie z nia spotykac, bo inaczej jeszcze zapomni o Tobie :D racja - lepiej nie czekać na jakiś "werdykt" , tylko DZIAŁAĆ - czyli zamiast siedzieć przy kompie , pójść z Nią gdziekolwiek - do kina , na piwo ,dyskotekę . Ja się ucziciwie napracowałem przy dziewczynie 2 lata , żeby wyszło coś więcej (jest 3 lata starsza i miała lekkie watpilwości na początku - ALE BYŁO WARTO 8) ) . Jak dziewczyna będzie pewna - czego , ew. kogo chce napewno się o tym dowiesz - im więcej nacisków na Nią , tym gorzej dla ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 najlepiej to spraw aby byla przez kilka chwil szczesliwa - np przez tydzien - a potem dwa dni bez niej wytrzymaj i sie nie odzywaj - zadnych telefonow, smsow itp - bedzie trudne, ale jak ona sie do Ciebie odezwie pierwsza to masz kobiete jaka trza i wtedy zacznij sie z nia bawic. bo jesli Cie zleje po tygodniu, to zleje Cie po miesiacu albo trzech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Kolega ArtyhJ troszczke moim zdaniem przeszadza a to dlatego ze jak sie do niej nie bedziesz opdzywal moze sie poczuc zagubiona i bedzie sie zastanawiala czy dobrze zrobila wybierajac Ciebie. Co do innych kolesi to bardzo dobrze Ci radza. Tylko pamietaj nic nie jest piekne w nieskonczonosc i doskonale!!! Aha i popieram slowa nic na sile a z inicjatywa to chyba juz sam wiesz najlepiej;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Fajny temacik. Niektorym(np. mi) moze sie przydac. ps. Secoh, gratuluje panienki, bo ze starsza od siebie to trzeba sie napracowac i nizele zbajerowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 wiecie w zasadzie to dziala taka zasada - jak niby ktos jest dla siebie stworzony to idz z nia do lozka :D od razu.... sex bardzo poprawia kondycje (nie tylko fizyczna) ale psychiczna obojga ludzi i sprawia ze staja sie bardziej do siebie przywiazani.... sory ze z tym tak wyskoczylem - ale nie naley sobie zalowac - jak juz oficjalnie bedziesz z nia razem no to czemu nie - wogle kontakt fizyczny to podstawa jak ja juz to mowie :D kolejna sprawa ktora tluke juz dlugi czas - zaufanie do siebie - uczucie wolnosc - nie krempowac sie przy tej 2 osobie - byc 100% nauralnym - byc soba..... - myslec pozytywnie ale niczego nie wymagac i nie oczekiwac bo sie mozan zawiesc jak nic nie dostaniesz :( hmmmm co jeszcze....!?!? o wlasnie - nie zaszkodzi czasem pojsc z nia do teatru np. wiesz jakas roza - albo inne kwiatki dobrze robia - no chyba ze nalezysz do bardziej undergroundowej czesci spoleczenstwa to wypady na tanie (albo jak ja to lubie) drogie wina obalane gdzies na lonie natury :P aha to czego kobieta chce od faceta - masz byc meski - masz byc gora - ona przy tobie czuc sie bezpiecznie i cieplo( hehe bez przesadzy z tym cieplem :P ) tylko nie popelnij bledu zebys nie byl opentany na punkcie milosci jako uczucia tylko na jej punkcie - to jest duza roznica - tez mozna sie przejechac - jak przypomne se jakies rady to dam znac- trzymajcie sie wszyscy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Stary dasz sobie rade... U mnie też wczoraj pewne zmiany zaszły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 pokaz jej ten topic ;] niech zobaczy jak dla niej zwariowałeś.... (chyba mnie powaiło ;].... ale tu juz inna bajka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 lepiej nie pokazuj bo sobie pomysli ze jestes zbyt dziecinny bo sie pytasz kolegow o rade. ale ja Cie rozumiem, czasem trzeba sie wygadac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Fajny temacik. Niektorym(np. mi) moze sie przydac. ps. Secoh, gratuluje panienki, bo ze starsza od siebie to trzeba sie napracowac i nizele zbajerowac. mlodsze na bajere leca, ale ze starszymi, to juz gorzej ;-), mialem okazje poznac dwie starsze odemnie dziewczyny, ale, ze jestem zbyt leniwy, to dlugo nie probowalem (tak jak ktos tam 2 lata ;-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 wiecie w zasadzie to dziala taka zasada - jak niby ktos jest dla siebie stworzony to idz z nia do lozka :D od razu.... sex bardzo poprawia kondycje (nie tylko fizyczna) ale psychiczna obojga ludzi i sprawia ze staja sie bardziej do siebie przywiazani.... sory ze z tym tak wyskoczylem - ale nie naley sobie zalowac - jak juz oficjalnie bedziesz z nia razem no to czemu nie - wogle kontakt fizyczny to podstawa jak ja juz to mowie :D kolejna sprawa ktora tluke juz dlugi czas - zaufanie do siebie - uczucie wolnosc - nie krempowac sie przy tej 2 osobie - byc 100% nauralnym - byc soba..... - myslec pozytywnie ale niczego nie wymagac i nie oczekiwac bo sie mozan zawiesc jak nic nie dostaniesz :( hmmmm co jeszcze....!?!? o wlasnie - nie zaszkodzi czasem pojsc z nia do teatru np. wiesz jakas roza - albo inne kwiatki dobrze robia - no chyba ze nalezysz do bardziej undergroundowej czesci spoleczenstwa to wypady na tanie (albo jak ja to lubie) drogie wina obalane gdzies na lonie natury :P aha to czego kobieta chce od faceta - masz byc meski - masz byc gora - ona przy tobie czuc sie bezpiecznie i cieplo( hehe bez przesadzy z tym cieplem :P ) tylko nie popelnij bledu zebys nie byl opentany na punkcie milosci jako uczucia tylko na jej punkcie - to jest duza roznica - tez mozna sie przejechac - jak przypomne se jakies rady to dam znac- trzymajcie sie wszyscy hmm, ogolnie dobrze gadasz, ale ten poczatek Ci nie wyszedl, jesli uwazasz, ze sex z kims, kogo poznajesz, z kim chcesz byc na dluzej, byc przyjacielem, rozwiaz ten 'problem' akceptacji jaka musi nastapic w roznych okresach czasu, zeby wlasnie doszlo do tego o czym napisales, to sie mylisz i jestes albo mlody, albo niedoswiadczony, lub po prostu glupi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Fajny temacik. Niektorym(np. mi) moze sie przydac. ps. Secoh, gratuluje panienki, bo ze starsza od siebie to trzeba sie napracowac i nizele zbajerowac. mlodsze na bajere leca, ale ze starszymi, to juz gorzej ;-), mialem okazje poznac dwie starsze odemnie dziewczyny, ale, ze jestem zbyt leniwy, to dlugo nie probowalem (tak jak ktos tam 2 lata ;-)) huehue 2 lata - szmat czasu tyle browarow wypitych ehhh ;) czas to pieniadz jak mawiaja ;)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Fajny temacik. Niektorym(np. mi) moze sie przydac. ps. Secoh, gratuluje panienki, bo ze starsza od siebie to trzeba sie napracowac i nizele zbajerowac. mlodsze na bajere leca, ale ze starszymi, to juz gorzej ;-), mialem okazje poznac dwie starsze odemnie dziewczyny, ale, ze jestem zbyt leniwy, to dlugo nie probowalem (tak jak ktos tam 2 lata ;-)) huehue 2 lata - szmat czasu tyle browarow wypitych ehhh ;) czas to pieniadz jak mawiaja ;)))) na browca zawsze jest czas i kasa ;-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 wiecie w zasadzie to dziala taka zasada - jak niby ktos jest dla siebie stworzony to idz z nia do lozka :D od razu.... sex bardzo poprawia kondycje (nie tylko fizyczna) ale psychiczna obojga ludzi i sprawia ze staja sie bardziej do siebie przywiazani.... sory ze z tym tak wyskoczylem - ale nie naley sobie zalowac - jak juz oficjalnie bedziesz z nia razem no to czemu nie - wogle kontakt fizyczny to podstawa jak ja juz to mowie :D kolejna sprawa ktora tluke juz dlugi czas - zaufanie do siebie - uczucie wolnosc - nie krempowac sie przy tej 2 osobie - byc 100% nauralnym - byc soba..... - myslec pozytywnie ale niczego nie wymagac i nie oczekiwac bo sie mozan zawiesc jak nic nie dostaniesz :( hmmmm co jeszcze....!?!? o wlasnie - nie zaszkodzi czasem pojsc z nia do teatru np. wiesz jakas roza - albo inne kwiatki dobrze robia - no chyba ze nalezysz do bardziej undergroundowej czesci spoleczenstwa to wypady na tanie (albo jak ja to lubie) drogie wina obalane gdzies na lonie natury :P aha to czego kobieta chce od faceta - masz byc meski - masz byc gora - ona przy tobie czuc sie bezpiecznie i cieplo( hehe bez przesadzy z tym cieplem :P ) tylko nie popelnij bledu zebys nie byl opentany na punkcie milosci jako uczucia tylko na jej punkcie - to jest duza roznica - tez mozna sie przejechac - jak przypomne se jakies rady to dam znac- trzymajcie sie wszyscy hmm, ogolnie dobrze gadasz, ale ten poczatek Ci nie wyszedl, jesli uwazasz, ze sex z kims, kogo poznajesz, z kim chcesz byc na dluzej, byc przyjacielem, rozwiaz ten 'problem' akceptacji jaka musi nastapic w roznych okresach czasu, zeby wlasnie doszlo do tego o czym napisales, to sie mylisz i jestes albo mlody, albo niedoswiadczony, lub po prostu glupi hehe zalezy poprostu na jaka dziewczyne trafisz? czasem ta jedna moze przyjsc bardzo szybko... - nie bierzcie tego do siebie tak - sory..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 PS. zauwazylem ze niby tylko faceci chca sexu a tym czasem jest pelno ,,zboczonych" dziewczyn ktorym tez jakos to sprawia przyjemnosc i sie nie ograniczaja :D - no jak mowilem zalezy jakie sie ma wlasnie kontakty z dana osoba - bo np. jesli jest taki przypadek a dosc czesty ze para chodzi ze soba np. od 2-3 miechow a nawet sie nie pocalowali no to chyba jest to lekko chore... czasy absolutnej milosci platonicznej minely - heheh a moze sie myle.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 PS. zauwazylem ze niby tylko faceci chca sexu a tym czasem jest pelno ,,zboczonych" dziewczyn ktorym tez jakos to sprawia przyjemnosc i sie nie ograniczaja :D - no jak mowilem zalezy jakie sie ma wlasnie kontakty z dana osoba - bo np. jesli jest taki przypadek a dosc czesty ze para chodzi ze soba np. od 2-3 miechow a nawet sie nie pocalowali no to chyba jest to lekko chore... czasy absolutnej milosci platonicznej minely - heheh a moze sie myle.... Dokladnie. Przeciez ludzie ze soba niechodza, a juz sie caluja. I wtedy zaczynaja chodzic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 YYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! ..udalo sie!!!!!..jestesmy razem..jaki ja jestem szczesliwy ps.no gratulujcie mi :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 No to gratulacje :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 nie ma takiego czegos jak przeznaczenie - pamietaj No choc raz sie z toba zgodze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 No a ja ci z calego serca gratuluje i zycze udanego i owocnego zwiazku;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 teraz tylko tak trzymaj a bedzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Końgratulejszyns... Za to ja sprawe spieprzyłem (przynajmniej tak mi sie wydaje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 nie ma takiego czegos jak przeznaczenie - pamietaj No choc raz sie z toba zgodze ;) no widzisz - a jednak potrafie logicznie myslec i pisac nie tylko glupoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 banalne pytanie i banalne odpowiedzi ;-P ja Ci radze sie przestac ekscytowac tym na forum, tylko zacznij sie z nia spotykac, bo inaczej jeszcze zapomni o Tobie :D Nie, niech teraz sie z nia nie spotyka do chwili 'werdyktu' :) Co najwyzej podsylac milutkie smsy, maile, itd :) w miare mozliwosci. zaden sms, mail, czy rozmowa na gg nie zastapi spotkania twarza w twarz (usta-usta;-)), jak sie mam spotkac z dziewczyna, to tylko na zywo, chyba, ze akurat nie mam takiej mozliwosci, to wtedy juz tylko gg pozostaje :Pświęte słowa, święte słowa.....Dobra dobra, to wie kazdy. Ale ona ma mu dac odpowiedz do niedzieli to niech sie tylko delikatnie jej przypomina a nie pogania :) Niech sobie dziewczyna sama wszystko przemysli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 aha gratulki i wogle 3m sie to ja sie wylaczam bo juz niepotrzebny jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Gratuluje :) Mi wlasnie wpadla w oko pewna niewista i musze jakos do niej dotrzec, wiem tylko ze mieszka w tym samym miescie co ja (80k ludzi:) ) Trzymajcie za mnie kciuki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...