virus24 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Witam wszytskich pisałem wcześniej że mam do wydania 800 zł i chciałbym złożyć coś za tą kasę. Więc złozyłem taki sprzecik jak zaraz napiszę i proszę powiedzieć co o tym myślicie. Przypomnę tylko że w gry nie gram wogóle !!! Koputer potrzebny mi jest w domu do internetu i głównie do programów graficznych typu photoshop. autoCAD, corel itp... a więc miałem troch szczęścia i udało mi sie wynegocjować od żony jeszcze 500 zł i w sumie kupiłem sprzęt za prawie 1300 zł <wow>. Podczas zakupów suygerowałem się waszymi podpowiedziami. A co z tego wyszło sami oceńcie. Będę uważnie śledził forum. A więc: procesor - Intel Pentium 805 D cena 480zł pamięć RAm - 2x512 MB KIngstone - 380 zł płyta główna: Gigabyte 81945GMF - 430 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Z tego co słyszałem ten procesor się bardzo dobrze kręci, tylko nie wiem czy płyta główna się do tego nadaje :) Jak by Ci zabrakło mocy to warto spróbować ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jakbys jeszcze dolozy do MOBO to mozna by kupic Asusa p2wd2.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 dokładnie warto dołożyc pare złotych do tej mobo i chyba wentyl box raczej nie starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Boxowe starczy, płyta rowniez, ja jade na gigabycie i boxowym 2.66@3.7 ghz a wiec nie ma o czym mowić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 boxowe czy nie jest głośne na Asusie miałbyś więcek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zrób tak: Pamięci na skąpcu można już wyrwać na 300zł (goodramy) a różnicę w kasie przeznacz na lepsze mobo. To będzie najlepsze wyjście! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 HeHe po co on ma to zmieniac? nawet niewiadomo czy jego proc da rade na 3.7 :D Niewiem dlaczego polecacie mu asusa, kupil chlop nowy sprzet i od razu ma wymieniac? jakis absurd. Gigabyte moze jest pionierem jesli chodzi o oc ale dla normalnego overclockera (nie maniaka) napewno wystarczy. A z resztą nie wiadomo czy od w ogole chce podkręcać, proponuje skonczyć dyskusję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 HeHe po co on ma to zmieniac? nawet niewiadomo czy jego proc da rade na 3.7 icon_biggrin3.gif Niewiem dlaczego polecacie mu asusa, kupil chlop nowy sprzet i od razu ma wymieniac? jakis absurd. Gigabyte moze jest pionierem jesli chodzi o oc ale dla normalnego overclockera (nie maniaka) napewno wystarczy. A z resztą nie wiadomo czy od w ogole chce podkręcać, proponuje skonczyć dyskusję... Dokładnie!! Mieliście to mobo że mówicie że nie nadaje się do OC??? Moim zdaniem Gigabyty są fajne i niema poco zmieniać, a andrzejmen ma to mobo i chyba wie co muwi a tak wogóle to łądnie mu sie wykręcił nie wiem co chcecie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Tu nikt nikomu nic nie narzuca! Virus24 ma teraz alternatywę i skorzysta z rozwiązania które najbardziej mu pasuje! Taka jest idea forum! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 dokładnie gdzie jest napisane że kupił chyba logiczne jest kupić lepsze w podobnych kosztach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 dokładnie gdzie jest napisane że kupił chyba logiczne jest kupić lepsze w podobnych kosztach. chyba jednak kupił :rolleyes: ...a więc miałem troch szczęścia i udało mi sie wynegocjować od żony jeszcze 500 zł i w sumie kupiłem sprzęt za prawie 1300 zł <wow>... Swoją drogą po co pytac jak się już kupiło :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus24 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 chyba jednak kupił :rolleyes: Swoją drogą po co pytac jak się już kupiło :? Witam wszystkch. Po co pisałem i pytałem skoro juz zakupiłem...?? A no po to bo wcześniej osboby które pisały i doradzały prosiły abym napisał co wybiorę więc napisałem. Pozdrawiam wszystkich i jeszcz eraz dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...