Skocz do zawartości
virus24

ZŁoŻyŁem -pisałem że Mam 800 Zł Do Wydania Na 3 Rzeczy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszytskich pisałem wcześniej że mam do wydania 800 zł i chciałbym złożyć coś za tą kasę. Więc złozyłem taki sprzecik jak zaraz napiszę i proszę powiedzieć co o tym myślicie. Przypomnę tylko że w gry nie gram wogóle !!! Koputer potrzebny mi jest w domu do internetu i głównie do programów graficznych typu photoshop. autoCAD, corel itp... a więc miałem troch szczęścia i udało mi sie wynegocjować od żony jeszcze 500 zł i w sumie kupiłem sprzęt za prawie 1300 zł <wow>. Podczas zakupów suygerowałem się waszymi podpowiedziami. A co z tego wyszło sami oceńcie. Będę uważnie śledził forum. A więc:

procesor - Intel Pentium 805 D cena 480zł

pamięć RAm - 2x512 MB KIngstone - 380 zł

płyta główna: Gigabyte 81945GMF - 430 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HeHe po co on ma to zmieniac? nawet niewiadomo czy jego proc da rade na 3.7 :D Niewiem dlaczego polecacie mu asusa, kupil chlop nowy sprzet i od razu ma wymieniac? jakis absurd. Gigabyte moze jest pionierem jesli chodzi o oc ale dla normalnego overclockera (nie maniaka) napewno wystarczy. A z resztą nie wiadomo czy od w ogole chce podkręcać, proponuje skonczyć dyskusję...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HeHe po co on ma to zmieniac? nawet niewiadomo czy jego proc da rade na 3.7 icon_biggrin3.gif Niewiem dlaczego polecacie mu asusa, kupil chlop nowy sprzet i od razu ma wymieniac? jakis absurd. Gigabyte moze jest pionierem jesli chodzi o oc ale dla normalnego overclockera (nie maniaka) napewno wystarczy. A z resztą nie wiadomo czy od w ogole chce podkręcać, proponuje skonczyć dyskusję...

Dokładnie!! Mieliście to mobo że mówicie że nie nadaje się do OC??? Moim zdaniem Gigabyty są fajne i niema poco zmieniać, a andrzejmen ma to mobo i chyba wie co muwi a tak wogóle to łądnie mu sie wykręcił nie wiem co chcecie... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie gdzie jest napisane że kupił chyba logiczne jest kupić lepsze w podobnych kosztach.

chyba jednak kupił :rolleyes:

...a więc miałem troch szczęścia i udało mi sie wynegocjować od żony jeszcze 500 zł i w sumie kupiłem sprzęt za prawie 1300 zł <wow>...

Swoją drogą po co pytac jak się już kupiło :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba jednak kupił :rolleyes:

Swoją drogą po co pytac jak się już kupiło :?

Witam wszystkch. Po co pisałem i pytałem skoro juz zakupiłem...?? A no po to bo wcześniej osboby które pisały i doradzały prosiły abym napisał co wybiorę więc napisałem. Pozdrawiam wszystkich i jeszcz eraz dziękuję za podpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi