Śledziu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Witam sprawa wyglada tak: koles kupil procka Xp 1800+(ten starszy model) , procek sie "popsul" oddal go do reklamacji. po 2 tygodzniach kolesiowi odali procka tylko ze: procek przypomina troche Xp ale nie posiada na dole tych "gadzetów" a co ciekawe na jadrze procesorka nie ma zadnych inforamcji, w tym celu AMD umiescilo specjaln anakleje ponize jadra. Jadro nie jest troszek mniejsze i bardziej przypomina juz prostakar a nie kawadrat (chyba wiadomo o co chodzi)i jescze jedno procesor posaida odblokowany mnoznik . ok teraz podaje seria : AXDA1800 DUT3C ja podejrzewam ze jest to stary poczciwy TB, ale jakos nie pamietam zeby robili tak wyskie zegary :roll:. Znacie sie lepiej wiec moze Wy powieci mi jaki to jet procesor? POzdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 dostal nowiutkiego T-bred B0 tylko sie cieszyc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 wyglada zapewne tak i jest to najzwyklejszy athlon xp 1800+ Thoroughbred b0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 witam tak to ten tylko jet zielony :) (nie wiedza jest okropna :oops: ) pozdrawiam i dziejuje za tak szybka odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 też bym chciał żeby mi wymienili :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 kurna ale szczęsciarz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 moze ktos w skkrucei powie co ten procesor potrafi (jestem leniwy) :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 moze ktos w skkrucei powie co ten procesor potrafi (jestem leniwy) :oops:no jesteś leniwy :? TU, TU i TU masz o prockach ale 1700+ z 1800 powinno też być podobnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Słuchaj, jest na steppingu B0 czyli najnowszym.Wersje xp 1700+ można bez problemu puścić na 2 ghz.wydziela mniej ciepła, ma odblokowany mnożnik.Same zalety.Najlepiej podaj też to co jest napisane pod AXDA1800 DUT3C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ok ju zuzupelnilem nie wiedze widze ze moj kumpel ma fajnego proca:) jutro postaram sie podac co ma "ponizej". szkoda ze moja stara KT7A nie wyciagnie z niego maksa :( mi sie udalo wyciagna c tego procka 1925 ale ti chyba tylko poczatek gory lodowej :lol: (trza se zmienic plyte ) pozdrawiam i jescze raz dziekuje za odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Dobra, nie musisz patrzyć tych oznaczeń.Poprostu rużne wersje rużnie się kręcą.Np. moja o max 2 ghz a inne to ponad 2.1 ghz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 moze ktos w skkrucei powie co ten procesor potrafi (jestem leniwy) :oops:Duzo potrafi taka 1700+ B0 lata na AC na 2200 MHz spokojowo. :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Śledziu, gratuluje zaradnosci i inteligencji :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...