Mujahideen Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Napisałem takie coś: <?php switch($_GET['kategoria']) { case "aktualnosci": { include "aktualnosci.php"; break; } case "download": { switch($_GET['podkategoria']) { case "download1": { include "1.php"; break; } case "download2": { include "2.php"; break; } case "download3": { include "3.php"; break; } default: { include "download.php"; break; } }break; } case "programy": { include "programy.php"; break; } case "kontakt": { include "kontakt.php"; break; } default: { include "aktualnosci.php"; break; } } ?>Gdy odpalam index.php?kategoria=aktualnosci wczytuje aktualnosci.php, gdy odpalam index.php?kategoria=download wczytuje download.php, ale gdy index.php?kategoria=download&podkategoria=download1 wczytuje download.php zamiast 1.php (tak samo przy download2 i download3). Gdzie mam błąd? Oczywiście mógłbym to zrobić w oparciu o jeden switch i jedną zmienną kategoria, ale ja chcę wiedzieć dlaczego to mi nie działa :) Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Mujahideen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makatiel Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Napisałem takie coś: (...) wczytuje download.php zamiast 1.php (tak samo przy download2 i download3). Gdzie mam błąd? Moze nie pomoge Ci bardzo ale powiem krotko: U mnie działa i otwiera sie wszystko poprawnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mujahideen Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Przepraszam za zamieszanie, szukałem z 1,5h za nim wszedłem na forum w tej sprawie, okazało się to być kwestią jednego słowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 jak zwykle... Jeśli kod wygląda wporzo a nie działa... tzn że masz literówkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...