Nick126 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam, pożyczyłem aparat i chce zrzucić zdjęcia na mój komputer. Podłaczam usb, aparat i nic. Daje dodawanie sprzętu - nic. Dodawanie aparatu - nic. Co mam zrobić zeby móc wrzucic zdjecia?? prosiłbym o kontakt na gg:5935206 albo tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 jezeli podlaczasz aparat i wszystko sie ladnie instaluje to wejdz w moj komputer, powinien sie pokazac dysk wymienny czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 chyba pisze ze sie nie instaluje!! czytac nie umiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 win xp pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 masz do tego sp2 ? identyczne problemy mialem na xp z sp1, sp2 zalatwil sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 mam sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 W takim razie spróbuj na innym gnieździe USB ew. zmień kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) witam a jak juz podłączyłeś ten aparat to czy go włączyłeś?? (jak tak to to jest pytanie retoryczne :lol: ) pozdrawiam Edytowane 16 Czerwca 2006 przez misiu2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) zależy jeszcze jaki to aparat i czy nie potrzebuje zainstalować sterowników/oprogramowania (np. moj stary Aiptek nie byl wykrywany przez xp sp2 jako dysk wymienny dopóki, dopóty nie zainstalowałem oprogramowania od niego, a moj nowy Olimpus jest od razu wykrywany jako mass storage device) Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Albi_On Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 1. czy usb działa? (inne urządzenia działają na tym usb?) 2. czy w "moj komputer" pojawił się nowy dysk? 3. czy aparat pracuje w trybie dysku czy w trybie kamery? jeśli to nie jest jakaś straszna tajemnica to warto podać też model aparatu, ktoś na forum może mieć taki model i znać rozwiązanie problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Prawdopodobnie po prostu ten model wymaga sterowników do zostania wykrytym. Podobno nawet CyberShity owych sterów wymagają :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Miałem kiedyś problemy z aparatem klienta. Okazało się, że gniazdo od kabla usb w aparacie było wyrobione. Niestykało i trzeba było wpięty kabel tak "chwiać" na boki, żeby w którymś położeniu zaskoczył. Niestety najtańszym wyjściem okazał się zakup czytnika kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...