Nieobeznany Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) klikam w mój komputer a tam takie zmienione ikonki.Więc moje pytanie brzmi jak przywrócić wcześniejszy wygląd? http://img122.imageshack.us/img122/8995/beztytu322u20xe.jpg Edytowane 16 Czerwca 2006 przez pedro53 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 wow, ale nam dużo powiedziałeś, napisz jak się zmieniły ?? czy nie instalowałeś czasem jakichś nakładek visty albo nie zmieniałeś thema ?? nie kopałeś w rejestrze ?? a jak nic nie pomoże to podmień od kumpla z komputera plik shell32.dll może to coś da ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieobeznany Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 no już poprawiłem zapomniałem wcześniej linka zarzucić:).Co do programów to nic nie instalowałem ani nie grzebałem,rano było normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A co miał przedstawiac ten zrzut ekranu poza normalnym oknem mojego komputera z xp z normalnymi ikonami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieobeznany Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) bo wcześniej miałem pogrupowane tzn.dyski twarde,napędy optyczne,stacje dyskietek,a teraz nie.Rozumiesz już? Edytowane 16 Czerwca 2006 przez pedro53 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 To moze trzeba było napisac o tym w pierwszym poscie od razu? Bo obecny wygląd tez jest normalny. PPM>rozmiesc wg>pokaz w grupach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 anyway, kto dzis korzysta jeszcze z Moj Komputer? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 ja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 podzielam zdanie człowieka które ostatnio przeczytałem... Nie szanuję ludzi którzy nie używają total commandera :D Ale korzystać z mojego komputera i nie wiedzieć jakie ma opcje wyświetlania to już ciężki masochizm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...