Gość HDR_o9 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam :) Pamietacie klasycza gierke o mikro samochodzikach, ktorymi mozna bylo pojezdzic np w wannie,na stole boilardowym,na ławie,w ogrodzie itd :) Codemasters potwierdzilo 14 czerwca,ze prace nad gra zostaly ukonczone i gra juz jest w tloczni i ukaze sie 30 czerwca zarowno na peceta jak i na ps2 :) Tutaj macie wiecej info.Graficznie gierka jest taka sobie, ale w takim tytule nie liczy sie wogole grafika tylko grywalnosc a ta jest naprawde spora w tej serii.Zapraszam do dyskusji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 El0 Hydro... tfu, znaczy sie HDR_o9 na PPC [; Gierka może naprawde być ciekawa [; tylko fakt, graficzka siakaś uboga [; powinni zrobić na silniku Source xD Ale, grywalność przedewszystkim [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 gorsza grafa szybciej bedzie smiagac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Aż za szybko....ale jak znam życie to 3Ghz Cpu będzie chciało :D... Imho Ignition ładniejsze już było :)... wiem że tu się grywalność liczy ale trochę przesadzili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ta grafika nie jest "taka sobie". Jest obleśna... :| Choć z drugiej strony te screeny wyglądają jak z PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zrobiliby coś ala "death rally" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Grafika straszna. Mam nadzieję, że grywalnośc będzie dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Mnie najbardziej w pamieci utwkila czesc pt. Micro Maniacs. NIestety wyszla tylko na PS1, ale jak na ta maszynke, to prezentowala sie graficznie bardzo dobrze (3D). Trasy byly super, a w gierke gralo sie naprawde z przyjemnoscia :) A tu kilka screenow z MICRO MANIACS Edytowane 16 Czerwca 2006 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Graficznie wyglada tragicznie. 2D to bylo to. Motorowki w wannie z piana, wyscig po blacie kuchennym... Troche jestesmy juz rozpieszczeni 1600x1200 fsaa x4 anizo x16 z hdr'em. Miodnosc stanowila esencje starych gier. A mam wrazenie ze v4 bedzie tego pozbawiona T_T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Dla mnie pod wzgledem grywalnosci seria wypadla znakomcie.W 1 to jeszcze na Pegasusie sie gralo (Zlota Piatka). Pamietam te male samochodziki i tych smiesznych kierowcow co sie wybieralo ;) No i to pierwsza gra chyba na pegasusie jaka wogle mialem i gralem we dwoch z kumplem ;) Jak zobaczylem te motorowki w wannie czy co to bylo o malo szczena mi wtedy nie opadla. Co prawda grafika byla dwuwymiarowa ale prezentowala sie niezle. Moja ulubiona planasza to ta po biurkach jak sie jezdzilo z linijkami ,gumkami itd :) Patrzac na te screeny odrazu rzucaja sie w oczy tektsturki o dosc niskiej rozdzialce. Mogli by troszke lepsze dac ;) Hehe welcome hydro :D Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam witam :) Tu macie wiecej screenow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Sa to skriny z wersji na PSP (?) wiec grafika w sumie pewnie troche sie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Pogralem w demko wersji na PS2. Grafika taka troche komiksowa - wyglada sympatycznie, zero fajerwerkow, za to dosc szczegolowa. Grywalnosc BOSKA. Jak w pierwszych Micro Machines :) Moze jutro jakies screeny wrzuce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 No Panowie, wyszlo demko. Zapraszam do sciagania :) http://gamershell.com/download_14393.shtml 237.64MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Revoltowe jakies takie dziwne..., serja MM utkwiła mi w pamięci za widok z góry (wersja na pegazusa:D) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 no i jak demko, bo u mnie się ściąga i nie mogę się doczekać, aż je potestuje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 hmmmm no mam mieszane uczucia ;] gameplay ok ale....Spodziewalem sie takiej sobie grafy ale nie rodem z PSX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 mnie się podoba, trochę grafika biedna to fakt, słabej rozdzielczości tekstury, ale najważniejsze, że można załączyć tryb kamery znany z poprzednich serii i jest ok, ale hitu z tego nie będzie, oj nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Hmm.. Pograłem właśnie jakieś pół godz. w demo i sam nie wiem. Spodziewałem się czegoś lepszego, gra nie przyciągneła mnie na dłużej niż owe 30min. Może jutro zrobię podejście nr 2 ale wątpie, żebym się przekonał i był zainteresowany fullem.. A szkoda bo spodziewałem się miodnej gry.. Pamiętam jak kiedyś zagrywałem się w Revolta :rolleyes: Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Cortezon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 mnie się podoba, trochę grafika biedna to fakt, słabej rozdzielczości tekstury, ale najważniejsze, że można załączyć tryb kamery znany z poprzednich serii i jest ok, ale hitu z tego nie będzie, oj nie... Analogia do Sensible Soccer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Analogia do Sensible Soccer?raczej tak, chociaż myślę, że MM4 może mieć więcej fanów z racji specyfiki gry, sam spróbuje z dziewczyną w to popykać, bo to SS to Ona się nie nadaje :D Edytowane 25 Czerwca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 raczej tak, chociaż myślę, że MM4 może mieć więcej fanów z racji specyfiki gry, sam spróbuje z dziewczyną w to popykać, bo to SS to Ona się nie nadaje :D Moja mi ostatnio dolozyla 4-1 w demko :| Sam nie wiem jak. Za to MM kompletnie jej nie podeszly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 no widzisz, zuch dziewczyna, ja moją wczoraj musiałem siłą przy telewizorze zatrzymać, aby zobaczyła powtórkę bramki Maxi Rodriguez-a w meczu ARG - MEX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benus9 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Panowie mam pytanie, czy aby czasem wlaczaliscie sobie rozdzialke 1280x1024 lub wyzsza bo mam wrazenie ze nie. Graficzka jest fajniejsza niz na tych screenach. Fakt,textury sa troszq slabe ale nie zwraca sie an to uwagi,myslalem,ze bedzie znacznie gorsza grafika i podejrzewam,ze wiekoszsc odpalila ta gre w 640x480. Bardzo miodna gierka. Szkoda tylko,ze nie da sie grac w kilku na klawiaturze tylko potrzeba kilka padow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Panowie mam pytanie, czy aby czasem wlaczaliscie sobie rozdzialke 1280x1024 lub wyzsza bo mam wrazenie ze nie. Graficzka jest fajniejsza niz na tych screenach. Fakt,textury sa troszq slabe ale nie zwraca sie an to uwagi,myslalem,ze bedzie znacznie gorsza grafika i podejrzewam,ze wiekoszsc odpalila ta gre w 640x480. Bardzo miodna gierka. Szkoda tylko,ze nie da sie grac w kilku na klawiaturze tylko potrzeba kilka padownie no bez przesady, grałem w 1280x800, w 640x480 to gry 4 lata temu odpalałem czasem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) chcialem pograc w to chwile i mnie wciagnelo na kilka godzin graficznie jest przecietna ale gameplay wymiata , wkurza mnie jedna rzecz ci goscie odsadzaja mnie jak tylko chca , troche to nie fair , w niektorych wysciagach trzeba miec fart aby wygrac Edytowane 4 Lipca 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Revolt zdecydowanie lepszy. Grafika była niezła, ale nie za bardzo czytelna. Fatalnie się steruje takimi mikrusami, nie dało się praktycznie grać, a bronie to jakaś pomyłka. Za często wypadałem za planszę i do tego te idiotyczne punkty. Unistal :| Edytowane 21 Września 2006 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...