KAMILcom Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 czy ja dobrze widze? wąż innovatek? moze to i ładne ale szaro sie od nich robi.... Ogolnie OK. że niby co sie robi ? to jest niebieski :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 że niby co sie robi ? to jest niebieski :lol: około 90% ludzi go ma. A wcale taki dobry nie jest i nie jest wart tej kasy. Mam w domu cellfast, innovatek i cristallo, to innovatek przegrywa ze wszystkimi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 około 90% ludzi go ma. A wcale taki dobry nie jest i nie jest wart tej kasy. Mam w domu cellfast, innovatek i cristallo, to innovatek przegrywa ze wszystkimi :D :blink: akurat mam to gdzieś ile ludzi ma węże innovateka, nie bede kupował innego wężą tylko dla tego że ktoś na forum ma taki... pozatym, te 90% ma ten wąż dla tego że jest dobry, napewno lepszy od cellfasta ktorego mialem w starym rev. a tym bardziej cristallo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Od cristallo jest napewno lepszy, ponieważ nie am nic gorszego niz cristallo ;) A propos temperatury na cpu. Zinstaluj sobie najnowszą wersje SpeedFan'a, ostatnio dodali poprawną temperatury z rdzenia proców K8, jako jedyny program chyba podaje ją prawidłowo. Edit: po co jest ten wąż na karcie graficznej? Ten wąż miedzy nb a coolriverem to przypadkiem nei jest zagięty? Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Edit: po co jest ten wąż na karcie graficznej? Ten wąż miedzy nb a coolriverem to przypadkiem nei jest zagięty? wąż po to że tam stoi luzem wentyl 120mm i lepiej żeby nic nie uszkodził (na wszelki wypadek) jest zagiety ale nie widze problemu skoro woda normalnie płynie a zagiecie jest minimalne (musiał bym go skrocic a nie chce mi sie rozbierać ukladu ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Od cristallo jest napewno lepszy, ponieważ nie am nic gorszego niz cristallo ;)Bo nie widziałes cristallo ktore kupiłem trzy dni temu w castoramie. :lol: Sam byłem zdziwiony, byłem se w casto, z ciekawosci zobaczyłem, a on takie mięciutki. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Bo nie widziałes cristallo ktore kupiłem trzy dni temu w castoramie. :lol: Sam byłem zdziwiony, byłem se w casto, z ciekawosci zobaczyłem, a on takie mięciutki. B-) Czyżby jakaś nowa rev węży cristalshit? Te co zazwyczaj widuje w budowalnych i ogrodniczych sklepach, i ten co mam w domu to sie tylko do podlewania kwiatków nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 MIekkie sa w castoramie. Tydzien w wc i beda twarde i polamane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Czyżby jakaś nowa rev węży cristalshit? Te co zazwyczaj widuje w budowalnych i ogrodniczych sklepach, i ten co mam w domu to sie tylko do podlewania kwiatków nadaje.Mam w domu pare centymetrów starego i 3m nowego. Roznica jest ogromna. Napewno są miekksze od innovateków. I to duuużo, bo innovateki są przeciez twarde :D Mam tez metr starego i uzywanego cellfasta. Oczywiscie troche lepszy, ale dużej roznicy nie ma. pod koniec wakacji zamontuje do WC i sie okaze czy do świąt wytrzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 dodam że WC i obudowa bedzie prawdopodobnie na sprzedaż wiec jak by był ktoś chętny to zapraszam na PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...