Gość lechu1777 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam. Potrzebuje małe głośniczki które nie potrzebują 220V tylko podłącza się je jak słuchawki do minijacka np. telefonu,mp3 playera. Chce żeby grały ładnie i czy to jest możliwe? Albo mogą być na baterie, sam nie wiem czy to ma sens. Może lepiej kupić pod 220V jakies zdeczka lepsze i podlaczyc pod 3-4 te większe baterie (ten sposób juz wyprobowany)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 jak zdala od źródła prądu i do mp3 playera to takie pierdziawki powinny starczyć http://allegro.pl/item110546957_ipod_glosn...4_skladane.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam. Potrzebuje małe głośniczki które nie potrzebują 220V tylko podłącza się je jak słuchawki do minijacka np. telefonu,mp3 playera. Chce żeby grały ładnie i czy to jest możliwe? Albo mogą być na baterie, sam nie wiem czy to ma sens. Może lepiej kupić pod 220V jakies zdeczka lepsze i podlaczyc pod 3-4 te większe baterie (ten sposób juz wyprobowany)?Na ognisku nie potrzeba głośnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 ten link do allegro to podroba glosnikow do ipoda lechu1777 jedyne rozwiazanie do przenosna wieza/boombox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Cos podobnego kupilem pol roku temu na bazarach u siebie za 20zl. Edytowane 17 Czerwca 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 jak chcesz głośniki podłączyć do telefonu lub mp3 playera nie nie widze sensu wydawania kupy kasy na jakieś wypasione głośniki warte więcej niż taki mp3 player; nie zrobisz z tego zestawu audiofilskiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Nie jestem audiofilem - chce jakieś głośniki za hmm 30zł? Może zwykłe komputerowe? Przerobić je na baterie to wielkie i włożyć ze 3? Już taki sposób dałem z kumplem raz na głośniki 2+1 Tracer i grało jakieś 6godzin przynajmniej i całkiem głośno. 50zł za te od iPoda to zdzierstwo i lipa. Mam bumboox ale sie zniszczy za szybko na piachu itd. Edytowane 17 Czerwca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Lechu to porzycz od starszych samochod ;) (jeslki maja w miare sprzet grajacy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Nie mam 18 lat ;) Jakbym miał to bym sie nie piepszył i zrobil impre w chacie albo gdzies ;) Edytowane 17 Czerwca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Nie mam 18 lat ;) Jakbym miał to bym sie nie piepszył i zrobil impre w chacie albo gdzies ;) O lol to ty nie robisz ogniska tylko impreze ala Love parade pod golym niebem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Może uda Ci śie skombinować jakiś dłuzszy przedłuzacz co tam sięgnie :D A poważnie to duuużo baterii i radio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Z doswiadczenia wiem, ze agregat + wieza sa najlepsze - jednak jesli "nie masz" ich na stanie to wyjdzie troche ponad 30 zl ;) Jak boisz sie o sprzet to pozostaje ci jedynie to co zrobiles z Tracerami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 No własnie tak myśle, jakbym miał ciągnąc kabel to jakies 15km by starczyło :D :D :D Co do ogniska to ognisko to ognisko nie ognisko bez ogniska (beka :D ) Tracery grały wporządalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A jakby tak akumulator - radio samochodowe i glosniczki samochodowe? Powinno smignac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 No niby też good, ale za dużo roboty, chyba pod baterie będzie git, a na wieksze imprezy kumpel ma coś co wytwarza prąd 220V po wlaniu paliwa :P Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ale to sie bedzie troche tluklo imo... To chyba agregat sie nazywa ale pewnien nie jestem ;) Imo rozwiazanie radio, akumulator jest najlepsze. A jak nie to poprostu porzycz od jakiegos kumpla boomboxa i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 klasyka - grat-radio i baterie, lekkie i przenośne,, nie wiem jak wyobrażacie sobie podróż 15km z akumulatorem w plecaku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Mama by mi powiedziala "wez gitare i spiewnik rajdowy!" ;) A co do akku to rzeczywiscie troche wazy ale na pewno nie wiecej niz drewno na opal, a sound system mozna z tego wykrzesac niezly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 @insektcc dobrze mowi - bierz akumulator radio samochodowe i jakas kolumne napewno sie zabierzecie, ale i jakosc muzyki wzrosnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlbaR Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja miałem podobny problem i rozwiazałem go tak: -stare głośniki samochodowe -akumulator -pudło zbite z dykty Całość połączona do tak zwanej przysłowiowej "kupy" :) Jedyna wada to znacząca waga. Ale ogniska są niedaleko więc można to ścierpieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...