Farid Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Tak wiec chciałem wydrukowac pewne dokumenty na acerze aspire 3000.Podłaczyłem drukarke hp deskjet 940c przez usb i zainstalowałem stery do niej, jednk pojawił sie problem poniewaz laptop nie widzi podłaczonej drukarki spowodu braku sterownikow do usb, i tu pojawił sie problem bo nie moge znalesc sterow do usb jest tylko do wifi, acermenager (matryca), acergridvista (nie mam pojecia do czego to jest), amdcpudriver, audio, ezdockmodem (cos do medemu chyba ehh.gif ,lan,launchmenager,modem.touchpad i vga ale usb brak. Dzicy pliz pomorzcie bo do jutra muszę to zrobić. ehh.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jaki masz system? Zainstaluj service pack'a 2 jeśli nie masz i wszystko powinno być w porządku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 i tu pojawił sie problem poniewaz jakis czas temu wszystko było ok a teraz sie pochrzaniło Co do sp2 to nie moge zainstalowac bo pisze ze nie moze sprawdzic klucz choc win jest w 100% legalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Spróbuj usunąć wszystko co jest w Menadżer Urządzeń->Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej i uruchom jeszcze raz system. Windows powinien automatycznie wgrać sterowniki od nowa. Zawsze pozostaje reinstalka systemu. Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Azazel85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlisle Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 witam mialem taki problem z moja aceroza pomogla... wymiana plyty glownej czyli to co serwisanci acera lubia najbardziej wejdz prosze na strone acera i poszukaj na ich ftp sterownikow do swojego modelu. raczej nie powinno byc sterownikow do usb. w zamian powinien byc sterownik chipsetu ktorego windows nie wykrywa automatycznie. przed wizyta w serwisie oczywiscie zgadzam sie z przedmowca - wgrac windowsa na nowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Pozwole sobie odgrzebać. Minęły dwa lata, a ja dalej z tymi samymi problemami. Mam własnie taki Acer 3003LMI i dokładnie tensam problem ale hu.. tam z usb jak włączam system to przestaje mi działać mysz i klawa system żre 30% i wszystko stoi cóż to może być? EDIT: Dobra dzięki, prob sie rozwiązał. USB zainstalowało się samo po update do SP2, a zwisy kursorów (systemu) były spowodowane niesprawną baterią. Wyjąłem baterie i jak ręką odjął. Edytowane 18 Lutego 2009 przez majkel84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...