expi Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam! Według mnie gra zapowiada się bardzo dobrze. Nie mogę się doczekać aż ją będę miał. Wie ktoś może gdzie jest spolszczenie do tej gry? hehe.... jeszcze nie grałem, a już o spolszczenie pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ja z nam spolszczenie na wszystkie gry... NAUKA ANGIELSKIEGO naprawde polecanm :wink: http://www.gry-online.pl/s022.asp?ID=3229 Gra wygląda świetnie chociaż ci latający jak w Asterixie i Obelixie żołnieże to lekka przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 moze ktos cos wiecje napisac o tej gierce ? Spodoba mi sie skoro uwielbiam serie ROME ? czy to raczej bardziej rtsowe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...