Carson Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ja nie opowiadam bajek ;) skoncze to zobaczycie efekty. jak to jaki zjazd? w krakowie pod koniec pazdziernika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 W Krakowie są TARGI a nie ZJAZD :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 no to cos przekrecilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 tak sobie myslalem zeby zrobic blok , tylko powiedz, 1. w jaki sposow rzezbic otwory w miedzi, tak zeby bylo w miare dobrze zrobione ?:P 2. skad wziac taki kawal czystej miedzi ? bo w skupie metali kolorowych chyba bedzie ciezko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 1 raczej bez frezarki/wiertarki stolowej nic nie zrobisz, a nawet jesli to bedzie to wygladalo tragicznie, bez odpowiednich narzedzi lepiej sie za to nie zabierac. 2 wrecz przeciwnie, wlasnie w skupie/sklepie metali kolorowych bedzie najlatwiej dostac miedz, sprzedaja ja zazwyczaj w postaci plaskownikow, np o szerokosci 5cm i wysokosci 1cm a dlugosc jaka chcesz, idalny na bloczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) ostatnio zaszlo pare zmian w moim kiblu a ze dzisiaj wpadl w moje rece cyfrak to okazjonalnie cyknalem pare fotek: tutaj moje ostatnie dzielo, wlutowane mufki do kadeta (juz mialem dosyc tych wystajacych rurek srednicy 1,5cm :) ) i moja nieszczesna (nieskonczona) obudowa z ktorej wszyscy sie smieja :cry: bloczek na hdd chwilowo wylecial z ukladu bo musze przegwintowac otwory na krocce na 1/4" ogloszenia drobne: przygarne sympatyczna i bez zobowiazan obudowe :unsure: Edytowane 16 Stycznia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 który sie śmieje - pokazać palcem :D Ta obudowa zawsze mi sie podobała - kadecik ładnie się do niej mieści :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...