Arczi Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Siemka wszystkim mam pytanie. Otóż czy ktoś mogłby mi powiedziec, jak grac w Twoj szczesliwy numerek? :) Bo wiem, ze jedna maszyna losuje liczby 1-36 i na kazdym kuponie za 1.25zł moge jedna liczbe skreslic, i jakbym wyslal 36 takich kuponów po 1,25zł z kolejnymi to wygrałbym na 100%. A wie ktos ile bym wygral?:P z gory dzieki i pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 http://serwis.lotto.pl/183-41e3bc9c3ecd0.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 pare zlotych, napewno nie bylo by to oplacalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 ehh W ramach jednego zakładu występują dwa typowania: * 4 liczby z 45, oraz * 1 liczba z 36 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 http://serwis.lotto.pl/183-41e3cc2cb18c4.htm :D szansa 1:5 363 820 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) chcesz wygrywać... i nie boisz sie zainwestować (zaryzykować) sporo kasy.. poszukaj coś o systemach gry... Da się z tego wyżyć.. ale trzeba sie liczyć z wpadkami i mieć mocne nerwy :D.. czy zaryzykowac jeszzce jedną grę w serii czy już odpuścić :D jak robiłęm symulacje na podtsawie archiwalnych losowań.. to w multilotku na dowolnie wybraną 1 liczbę wygrywałem od 16.. 56 złotych / tydzień Tylko ból jest taki że aby wygrac te 50 pln.. trzeba zainwestować 250 :D.. jeśli kolejne losowanie sie nie powiedzie to inwestujesz już 500 pln... Wtedy w razei wygranej oczywiscie cała zapąłcona suma Ci sie zwraca i jesteś 100 do przodu.. ale weź tu ryzykuj kilka baniek :D Edytowane 18 Czerwca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 daj se spokój z szczęśliwym numerkiem to gra dla moherów, lepszy multilotek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Właśnie KaZi dobrze prawi - dać mu piwa. Multilotek rox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...