Dzidaziom Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Chce wrzucić do siebie wode na procesor i chipset, mam 500 i... Myślę, żeby kupić to http://www.allegro.pl/item109638760_nowosc...d_pom_400l.html i dorzucić jakiś blok na chipset, albo złożyć coś, tylko nie za bardzo wiem co... Warunki to kompatybilność z Socket A i 775, no i blok na chipset + cpu i dobra wydajność ;) Co proponujecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Wystarczyło wysilić sie troszke i zjechać pare tematów niżej. Np. Chcę Założyć Moje Pierwsze Wc :], Proszę o pomoc i rady Pomóżcie Złożyć Wc, Wydajny i cichy zestaw do 800zł Tematów tego typu jest masa, poza tym każdy temat reprezentujący WC któregoś z użytkowników też po coś jest. Nasze Chłodzonka Wodne, Galerie WC userów PurePC Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Miazga82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Właśnie przyszło mi do głowy, żeby pomóc osobom które chcą złożyć WC, aby każdy w swojej prezentacji WC robił wypis ile co kosztowało ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Właśnie przyszło mi do głowy, żeby pomóc osobom które chcą złożyć WC, aby każdy w swojej prezentacji WC robił wypis ile co kosztowało ;) Bardzo fajna sprawa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Właśnie przyszło mi do głowy, żeby pomóc osobom które chcą złożyć WC, aby każdy w swojej prezentacji WC robił wypis ile co kosztowało ;)nietrafiony pomysl nie kazdy ma sprzet nowy .. niektorzy uzywany lub okazyjnie kupiony (a okazja sie juz nie powtórzy) inni zrobili duzo sami ... a jeszcze inni nie koniecznie chca gadac o kasie ktora wydali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Właśnie przyszło mi do głowy, żeby pomóc osobom które chcą złożyć WC, aby każdy w swojej prezentacji WC robił wypis ile co kosztowało ;) Bardzo fajna sprawa...Imho bez sensu. Przecież każdy może sobie otworzyc pierwszy lepszy sklep internetowy i sprawdzic ceny. Chyba po to jest miedzy innymi internet :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Faktycznie nie najlepszy pomysł :oops: chyba jestem za bardzo zmęczony i nie najlepij kontaktuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Każdy może otworzyć pierwszy lepszy sklep internetowy. Ale niektórzy nie wiedzą co jest dobre, a co nie. Co mi po tym, ze zobacze 2 bloki jak nie wiem który jest lepszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Każdy może otworzyć pierwszy lepszy sklep internetowy. Ale niektórzy nie wiedzą co jest dobre, a co nie. Co mi po tym, ze zobacze 2 bloki jak nie wiem który jest lepszy?Najpierw poczytasz forum, zobaczysz jakie bloki wybierają userzy (a wybierają podobne) a potem sprawdzisz w sklepie ile to kosztuje. Takie to trudne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) to prosze bardzo, moge Ci przedstawic moj kosztorys. miedz na bloki-25zl krocce (na 3 bloki)~25zl (niepamietam dokladnie) pleksa na topy-0zl narzedzia-0zl chlodnica-45zl rez-0zl weze i demineralka-pare zl cybanty-0zl pompka-10zl wklad pracy- bezcenne w sumie ~110zl jak widzisz moj kosztorys pewnie do niczego Ci sie nie przyda Edytowane 17 Czerwca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Userzy wybierają to co najlepsze, a to nie oznacza tanie :) No offence ziomku, ale gdzieś musi być kompromis, a zresztą spora część WC to samoróbki, a ja nie chcę się brać do takich rzeczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 nie wszyscy spia na pieniadzach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 może jeszcze skąd wzięli na to pieniądze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wystarczyło wysilić sie troszke i zjechać pare tematów niżej. Np. Chcę Założyć Moje Pierwsze Wc :], Proszę o pomoc i rady Pomóżcie Złożyć Wc, Wydajny i cichy zestaw do 800zł Tematów tego typu jest masa, poza tym każdy temat reprezentujący WC któregoś z użytkowników też po coś jest. Nasze Chłodzonka Wodne, Galerie WC userów PurePC + Szukajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...