Skocz do zawartości
nalewator

Czy Warto Zamieniać?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) Mam pytanie jak w temacie dodam że mam płytke na VIA i nie wiem jak to bedzie z radkiem działało.Koszt zamiany to 0 pln .Kusi mnie te 256MB dodam .że na ps3.0 mi nie zależy. Dzieki za info.

P.S. Dokładnie chodzi o sprzęt z siga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :) Mam pytanie jak w temacie dodam że mam płytke na VIA i nie wiem jak to bedzie z radkiem działało.Koszt zamiany to 0 pln .Kusi mnie te 256MB dodam .że na ps3.0 mi nie zależy. Dzieki za info.

P.S. Dokładnie chodzi o sprzęt z siga.

Po zamianie twojego Xt na X800gto, poczujesz wzrost wydajnsci(X800gto ma 1000Mhz na pamieciach, a przeciez jeszcze jest O/C :) ) ale roznica bedzie nieduza, mysle ze przecietnie bedzie dochodzic do 20%(chyba ze to X800 swietnie sie kreci, rzden 600Mhz< :) to roznica bedzie wieksza )

Z nie powinno byc problemow z kompatybilnoscia KT600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak pozostane przy tym co mam . X800 GTO w sumie wydajniejszy ale musial bym jeszcze doliczyc jakies ciche chlodzenie (przyzwyczailem sie do cichej grafy:) ) Najpozniej w pazdzierniku planuje zmiane na PCI-E i grafe 7600GT lub 1800GTO tak ze tyle to wytrzymam. Dzieki za opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi