Grzesiek_KB Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Z gory przepraszam za zasmiecanie forum, ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi, czy moj zasilacz fortron 350w mdn ( 3,3V - 28A, 5V - 30A, 12V - 19,5A ) uciagnie moj config (sempron 64 2800+, gb-k8ns, 512mb, dysk 160 gb seagate, nagrywarka dvd lite-on )z karta graf. radeon x850xt 585/585 z vmod na gpu( lakier ) . Jest to dla mnie WAZNE ! Potrzebuje jak najszybciej odpowiedz. Z gory wszystkim wam dziekuje...po otrzymaniu odp. Skasujcie ten temat...raz jeszcze przeraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Kumpel ma podobny konfig tylko Procka P4 3Ghz więc więcej produ bierze i bezproblemu mu ciągnie ta zasiłka i grafe X850XT Platinium po O/C . Podłącz przekonasz się sam Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek_KB Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dziekuje Wam :) Topic do skasowania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Kumpel ma podobny konfig tylko Procka P4 3Ghz więc więcej produ bierze i bezproblemu mu ciągnie ta zasiłka i grafe X850XT Platinium po O/C . Podłącz przekonasz się sam Ja tak sprwdzac mocy zasilacza nie lubie bo sam przezylem spalenie MOBO przez zasilke B) . No ale tutaj zasilka to nie noname wiec powinien miec zabezpieczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Pociągnie,ale nie do końca - na pierwszym kompie z sygnatury fortron pozwala mi przy kręconej grafie zrobić na procku co najwyżej 2GHz, a x850xt ciągnie trochę więcej prądu niż GTO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...