CrazyTomHero Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 nawinela mi sie taka klawiatura http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3946 (mediatech'a)... Co mozecie o niej powiedziec - chodzi mi gl. o wypowiedzi posiadajace ta klawiature lub klawisze tej firmy. Wyglada dosyc ladnie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 klawiatura taka jak kazda inna mi sie wydaje - i tak po paru latach uzytkowania sie rozwali :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Klaw jak klaw. Ja osobiscie nie lubie multimedialnych. Mialem mediatecha jakosc tych urzadzen nie jest zbyt zadowalajaca. Ale to tylko moje odczucia. Moze do tego czasu jakosc sie poprawiła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ale czy ona jest glosna... (w skali 1-10) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja mam klawiature miedatech`a z tym ze nie tą samą . Jak wyzej, ciekzo chyba ocenic klawiature :-). Co do glośnosci do to cichych ona nie nalezy, albo ja tak mocno klepie w klawisze :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 to juz odpada......... a co powiecie o tej BTC : http://www.btcusa.com/products_office_wire.html#8190 (BTC 8190 ) ????? faj nie wyglada ale jakos nie moge dosjc co to jest to na dole czerwone (czy to toutch pad albo swykle kolko) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 albo wersja 8190A - troche lepiej wyglada ale tez nie mam 100% pewnosci co to jest (na dole) ??? P.s. gdzie mozna dostac te wersje.....?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...