Gość bazyl Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Tak ja w Temacie poszukuje programu do komunikacji kompa z tą kamerą chciał bym zgrać filmy z niej ale nie mam orginalnej płyty ok kamery i chciał bym go z netu ściągnąć jak wiecie jaki to program a jeszcze lepiej by było z kąd można go pobrać ( linki mile widziane ) to prosił bym o pomoc Z góry wielkie THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 zainwestuj w "ulead video studio" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Czyli po zainstalowaniu sterowników USB które udało mi się znaleśc i tego programu kamera będzie jakoś wykrywana czy jak ?? Był bym wdzięczny za mały opisik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 o USB zapomnij - jeśli już to obraz nagrasz w niskiej rozdzieczlosci jak z kamerki internetowej - dopiero Panasonic G75 chyba i wyzsze obslugują usb2 i transfer obrazu przez ten port - dobre bo nie ryzykujesz zjarania portu firewire. Jesli Twoja kamerka to mini DV kup kabel firewire i nagrywaj programem scenalyzer live albo ulead video studio. jeśli masz kamerkę analoga to kabel svideo do tunera lub grafiki z vivo i nagrywaj virtualdubem od razu do kompresji xvid lub ewentualnie najpierw do huffyuv wysoki bitrate potem na spokojnie do xvida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...