FumFel_20 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam. Problem taki ze wpisałem zle 3 razy pin (nie pytajcie jak to zrobiłęm :/ ) Prosi o PUK.Kiedys był tu na forum jakis temat o pinach i pukach ale nie potrafie go znaleść.....DOmyslam sie ze w erze (tak tak) mi nie pomogą bo nie mam zarejestrowanego numeru...Czy mozna coś zrobić??Czy juz mam szukać nowego numeru? Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Wez do reki kartonik z ktorego wyrwales sim'a i tam bedziesz mial swoj puk. Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Numer PUk powinienes miec przy zestawie startowym (tam gdzie miales 1 kod PIN). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 serio? taki imbecyl to ja nie jestem :lol: zgubiłem poprostu wszystko :/ ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Probuj w erze, tylko tam moga Ci pomoc. Edytowane 18 Czerwca 2006 przez nemo1802 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 nemo1802 tak ale pamietam ze kiedys na forum był temat podobny ale nie pamietam jakie były rezultaty.Wiem ze miał 3 strony chyba i było cos ciekawego. NIe moge go znaleść wiec moze ktośpoprostu zna sie na tym i mi pomoze?(oczywiscie nie w szukaniu tylko czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat) POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zadzwoń żesz na infolinie i Ci powiedzą. Piszesz że nie jesteś imbecyl to pokaż że tak jest. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja miałem podobny problem :) Zgubiłem PUK ale bez problemu mi go zwrócili w BOK. Tylko że to była sieć Orange i numer był rejestrowany. Ale w BOK'u powinni ci pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 jak ma nierejestrowany to nie powinni podac puku - i bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Pigmej nie stresuj mnie człowieku ze swojego nie zadzwonie bo mam zablokowany a akurat nie ma zadnego kumpla w poblizu z kartą tak tak, mimo ze połaczenie z BOK taktakowym kosztuje 2.60zł.... KAzi oczywiscie ze bardzo dobrze bo to uniemozliwiło by skradzionej karty oglądać (kontakty i sms'y) ale szlag trafia jak mam kupować kolejny numer, podawać nr. dla znajomych i dla ludzi na kontakt których czekam( sprawy zwiazane z pracą) i cekanie kolejnych 8-smiu miesięcy na "hepi" taniej......... POzatym mam -6.10 zł na koncie czyli lepiej dla nic jak by mi dali puk :] ale w to wątpie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Biuro Obsługi Użytkownika Tak Tak arrow 9602 z telefonu w Tak Tak (koszt połączenia to 2,44 zł, niezależnie od czasu trwania) arrow (+48) 602 960 200 z telefonów w innej sieci Infolinia 0 801 202 602* Infolinia dla naszych Abonentów, przyszłych klientów i wszystkich zainteresowanych ofertą indywidualną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Pigmej nie stresuj mnie człowieku ze swojego nie zadzwonie bo mam zablokowany a akurat nie ma zadnego kumpla w poblizu z kartą tak tak, mimo ze połaczenie z BOK taktakowym kosztuje 2.60zł.... KAzi oczywiscie ze bardzo dobrze bo to uniemozliwiło by skradzionej karty oglądać (kontakty i sms'y) ale szlag trafia jak mam kupować kolejny numer, podawać nr. dla znajomych i dla ludzi na kontakt których czekam( sprawy zwiazane z pracą) i cekanie kolejnych 8-smiu miesięcy na "hepi" taniej......... POzatym mam -6.10 zł na koncie czyli lepiej dla nic jak by mi dali puk :] ale w to wątpie... cóż takie już są uroki jak sie wyrzuca co popadnie :) a z tym -6,10 to oni sie tym nie przejma :) ja mialem zarejestrowanego popa na siebie i zrobilem debet -80zl i karte wyrzucilem bo nie chcialo mi sie tego placic i do dzisiaj nic nie przyszlo a to bylo w 2003 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 może ktoś pracuje w erze i pomoże koledze ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 hehe nie trzeba juz Forest :) tak wyglądał dzisiaj rozmowa w Erze : ja: dobry, sprawa wygląda tak ze zapomniałem pin i wpisałem go 3 razy błędnie i pyta mnie o puk.NIestety ale zgubiłem kartke z pukiem.Mozna coś z tym zrobić?Dodam ze karta jest moja, moge powiedzieć jaki jest stan konta i osoby zapisane na akrcie sim. Sprzedawca: Proszę zadzwonić na 9602 tam napewno panu pomogą ja: a nie moze pan zadzwonić?Próbowałem dzwonic na numer (+48) 602 960 200 z telefonu w Orange ale nie mogłem sie dodzwonić. sprzedawca: moge I tak tez zrobił. Rozmowa z konsultantem wyglądała tak: Sprzedawca: Witam chciałem dowiedzieć sie jaki kod puk ma numer 694 *** *** (chwila ciszy-rozmowa z konsultantem) Sprzedawca: dziekuje. I takim oto sposobem w 10 sekund znałem kod puk :D :D :D :D :D :D Nie musiałem nic pokazywać ani udowadniać, bez zadnego problemu dostałem puk zapisany na kartce :D Powiedziałem dla sprzedawcy ze myslałem ze bedzie z tym jakis problem.On powiedział ze nie ponieważ karta nie była zarejestrowana wiec każdy mógł ją kupić.Gdyby karta była zarejestrowana to musiałbym przesyłać do centrali skan dowodu osobistego. Sprawa załątwiona pomyslnie :D (ale sie ciesze :P ) POzdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mR4ZI3L Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 jaki z tego moral ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Morał taki ze nawety jak Ci ukradną tel z Twoją akrtą sim i złodziej wpisze 3 razy niewłąściwy pin to i tak pujdzie do ery i dzadzą mu PUK a wtedy sam sobie wpisuje nowy pin i ma wszystkie Twoje kontakty :P (mowa oczywiscie o tak tak niezarejestrowanej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Morał numer dwa. Jak masz taki problem to najpierw spacer do operatora a potem na forum ewentualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Racja pigmeju ale chciałem sie najpierw dowiedzieć czy ktoś z forum juz miał taki przypadek moze...NIe czepiaj sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Racja pigmeju ale chciałem sie najpierw dowiedzieć czy ktoś z forum juz miał taki przypadek moze...NIe czepiaj siePEACE :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...