KGB Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 bartezjusz napisał: Rosio napisał: bartezjusz napisał: Rosio napisał: bartezjusz napisał: ten z radiatorkiem kwadratowym jest nowszy ja czytalem gdzies na forum ze ten z okraglym jest lepszy? wcale nie lepszy ten z kwadratowym jest po prostu nowszy-łatwo to sprawdzic po numerze southbrigda , wgranym biosie itp no to kurcze nowszy(kwadratowy) nie jest lepszy tylko starszy jest lepszy BTW ale to pokrecone nie kumam co piszesz nowsza produkcja to kwadratowy radiator i tyle imho lepszy bo nowszy sb itp chodzi o to ze ponoc te z okraglym radiatorem sa lepsze bo nie maja problemow z nowymi antakmi natomiast te z kwadratowym maja jakies problemy (tak wyczytalem na forum kiedys) a ty piszesz ze ten z kwadratowym jest nowszy czyli wychodzi na to ze gorszy? o co tu sie sprzeczac i tak kupisz jaki bedzie w sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 to chyba zle wyczytałes ja mam z kwadratowym i nie mam najmniejszego problemu ze swoim procem a poza tym niby skąd ten problem miałby wynikac?? z kształtu radiatora??hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 to chyba zle wyczytałes ja mam z kwadratowym i nie mam najmniejszego problemu ze swoim procem a poza tym niby skąd ten problem miałby wynikac?? z kształtu radiatora??hehe tak twierdzi adikDVB ze nowszy to okragly :? jasne ze kszalt jako taki nie wplywa na problemy ale chodzi o to ze nowsze epoxy maja radoator o jakims tam ksztalcie i po tym mozna rozpoznac nowszy revision plyty (taka historia byla przecierz z epoxem 8k3a i jego ksztaltem radiatora i rodzajem zatrszaskow na pamieci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 a ja twierdze ze nowszy to kwadratowy (100% pewnosci) adikDVB nie musi miec przeciez racji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 a ja twierdze ze nowszy to kwadratowy (100% pewnosci) adikDVB nie musi miec przeciez racji wiem i dlatego mnie to martwi ze sa sprzeczne dane na ten temat ale jakos sobie poradze :P dzieki bartezjusz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...