karaluch Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Witam, mam system na dysku 80gb sata, na 250gb sata mam tylko dane (i zwalony system na bootowelej), na ten weekend zabralem maly dysk z systemem ale gdy mnie nie bylo to kompa chcial ktos w domu wlaczyc i dpalil mu sie ten zwalony sytem, zawiesil sie, sprobowal jeszcze raz i to samo a wiec dal sobie spokoj. Gdy ja juz wrocilem i podlaczylem wszystko tak jak powinno to duzy dysk wogole nie chcial sie zainicjowac, zrobilem to raczenie ale na dysku nie ma partycji(pokazuje tylko ze jest obszar nieprzydizelony) tak samo zarzadaanie widowsem i partition magic. Mam tam tak wazne dane ze nawet boje sie myslec o ich stracie, prosze o jakies rady o co kolwiek bo ja musze to odzyskac, jakbym mial tak duzy kolejny dysk to powalczylbym easyrecovery pro ale wierze ze to jest jakis drobny blad ktory latwiej sie naprawi ... pomocy !! Edytowane 19 Czerwca 2006 przez karaluch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 użyj programu: TestDisk, do odzyskania partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaluch Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ej masakra jak mi kamien spald z serca :) A co sie wlasciwie stalo, bo gdy tylko odpalilem ten programik to poprawie wyswietlil mi liste prartycji... Na prawde dziekuje bardzo za pomoc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...