erd Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Wczoraj odblokowywałem Athlona XP 1500+ na DFI AD 77Pro. Udało mi się tylko odblokować mnożniki 9 i 10 (zależy mi na 9,5). Co zrobić, aby pozostałe też odblokować? Jak sądzicie czy ten procek pójdzie więcej niż 1550 Mhz (9*172)??? Przy 1660 Mhz (10*166) zawiesza się, nawet zwiększając napięcie do 1,9 V!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 PODAJ SERIĘ PROCKA..... a tak w ogóle to ta twoja płyta do najlepszych nie nalezy no wiesz DFi...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mój chodzi najwięcej na 1655mhz (jest nie odblokowany) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 A nie możesz dać mnożnik np. 12? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 jak dziala Ci kilka mnoznikow to znacyz ze niewszytkie mostki są poprawnie połaczone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Male pytanko, czym odblokowales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 a ja sie zbieram do tego odblokowania i zbieram... jaki jest tego koszt?? Chodzi mi o wszystko, o klej, o ten lakier przewodzacy o pedzelek, o nozyk introligatorsaki, zeby juz wszystko bylo co potrzeba. Powinienem sie w 30zl zmiescic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erd Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 jak sprawdzić który mostek jest nie połaczony??? mam tylko mnożnik 9 i 10. Czy dało by coś obecną warstwę jeszcze raz pomalować??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 jak sprawdzić który mostek jest nie połaczony??? mam tylko mnożnik 9 i 10. Czy dało by coś obecną warstwę jeszcze raz pomalować???Nic to nie da. Musisz wyczyscic wszystko rozpuszczalnikiem i pomalowac na nowo. Zobacz tu -> http://www.ocinside.de/go_d.html?/html/wor...painting_d.html :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zajżyj do FAQ jest tam topic o odblokowaniu Athlona XP. Wszystko ze zdięciami, więc nikt nie powinien mieć jakichkolwiek problemów 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no jest w faq. ale nie ma tam cen :( nmo to jak?? Ile to moze kosztowac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no jest w faq. ale nie ma tam cen :( nmo to jak?? Ile to moze kosztowac?? Czlowieku, moze tak troszke wlasnej inwencji , co ??? :evil: Ciezko po necie poszukac ? jeszcze troszke to beda sie ludzie o ceny gumy do zucia :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no to czlowieku ;) szukalem po necie i znalazlem jakis lakier za 20zl na 4max!! :( i wlasnie ciekawi mnie czy to taki szajs taki drogi czy wszedzie po tyle :( i dlateog o ceny pytam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no to czlowieku ;) szukalem po necie i znalazlem jakis lakier za 20zl na 4max!! :( i wlasnie ciekawi mnie czy to taki szajs taki drogi czy wszedzie po tyle :( i dlateog o ceny pytam. Wszedzie (benek taniej chyba kupil) Ja dalem 23 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 to nie dobrze :( Z tego wynika ze sie 30zl nie wyrobie :( Chyba dam se siena z odblokowaniem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no to czlowieku ;) szukalem po necie i znalazlem jakis lakier za 20zl na 4max!! :( i wlasnie ciekawi mnie czy to taki szajs taki drogi czy wszedzie po tyle :( i dlateog o ceny pytam. Wszedzie (benek taniej chyba kupil) Ja dalem 23 zl Nie wszedzie ja dalem 11zeta Pisalem topic o tym! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...