_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Wlasnie wrocilem z 4max'a.Kupilem kumplowi zasilaczyk firmy DEER 400W za 150zl.Jako ze 350W to straszne badziewie wiele nie oczekiwalem po tym 400Watowym.Z ciekawosci wsadzilem do mojego kompa i prosze jakie mile zaskoczenie.Ta zasilka lepiej trzyma napiecia niz moj HuntKey350W !!!! Dodatkowo ten DEER posiada wentyl ktory potrafi zwalniac i przyspieszac w zaleznosci od temperatury !!!! Jak dla mnie za 150zl to rewelacja.DEER'a 350W spalilem wciagu 5min przy pomocy CPUBURN'a ,na 400W takich niespodzianek nie ma.Juz 2 godziny wygrzewam sprzecior i jak narazie wszystko gra ,napiecia stabilne i jest cacy.Jak sie wkurze to sprzedam mojego HuntKey'a za 200zl i jeszcze bede 50zl do przodu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 hehehe :lol: - nie podniecaj sie poczekj z miesiac lub 2 jak nadal bedzie taki rewelacyjny ten L&C to pogadamy - tak jak jest z Codeshitami na poczatku cacy a potem tragedia - rozbierz zasilke i obadaj co na prawde w niej siedzi - zakladam sie o 6-ciopak piwa ze max to 300W ale predzej 250W - wrzucalem jakies 2 dni temu info o sprawdzeniu bezpiecznika - jak 5A to nie ma bata i to jest max 250W - matki natury nie oszukasz - w jaki sposob "400W" jest tansza od sredniej klasy 300W :?: a co do HuntKey'a 350W radze nie zmieniaj - jest porownywalny z 300W Enlighta a to juz cos :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 hehehe :lol: - nie podniecaj sie poczekj z miesiac lub 2 jak nadal bedzie taki rewelacyjny ten L&C to pogadamy - tak jak jest z Codeshitami na poczatku cacy a potem tragedia - rozbierz zasilke i obadaj co na prawde w niej siedzi - zakladam sie o 6-ciopak piwa ze max to 300W ale predzej 250W - wrzucalem jakies 2 dni temu info o sprawdzeniu bezpiecznika - jak 5A to nie ma bata i to jest max 250W - matki natury nie oszukasz - w jaki sposob "400W" jest tansza od sredniej klasy 300W :?: a co do HuntKey'a 350W radze nie zmieniaj - jest porownywalny z 300W Enlighta a to juz cos :!: Nie no pewnie ze moje HK nie sprzedam,ale gadalem z gosciem z 4max'a i powiedzial ze naprawde pelno tych zasilaczy juz sprzedali i jeszcze zwrotu zadnego nie mieli.Ten zasilaczyk dokladnie kosztowal mnie 135zl i jak za taka kase to jest rewelacja.p.s - gosc w 4max'e w prywatnym kompie tez ma ta zasilke i trzyma juz kilka miechow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Qrcze ludzie, gdzie was hoduja ? 8O Czy wy naprawde wierzycie ze mozna miec cos za darmo ? 8O Cos za cos niestety, za darmo to mozna sie na klepanie dziasel zalapac only :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 http://www.4max.com.pl/index1024.htm - dzial akcesoria ,sa tam tez "dane techniczne" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 http://www.4max.com.pl/index1024.htm - dzial akcesoria ,sa tam tez "dane techniczne" oj naiwny - zycie Ciebie jeszcze doswiadczy :lol: a moze chcesz kupic "500W" Enlighta - ale poczekaj bo musze wydrukowac naklejke i zakleic ta z napisem 200W - a dodam ze tanio sprzedam 40zl - pomysl gdzie indziej kupisz 500W za 40zl :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Qrcze ludzie, gdzie was hoduja ? 8O Czy wy naprawde wierzycie ze mozna miec cos za darmo ? 8O Cos za cos niestety, za darmo to mozna sie na klepanie dziasel zalapac only :? Niewkurzaj sie chlopie.A jak bylo z pamiatkami firmy Seitec ?? Tez wszyscy krzyczeli zebadziewie,ze chlam i nawet niechca dzialac na standardowych ustawieniach stabilnie.Moje jakos chodza na max timingach na 190MHz.Z ta zasilka moze byc podobnie.Niemowie ze musi,albo ze jest lepsza od Enlight'a albo Chifteca ale jak za ta kase to jest bardzo interesujaca.Troche optymizmu panowie !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 http://www.4max.com.pl/index1024.htm - dzial akcesoria ,sa tam tez "dane techniczne" oj naiwny - zycie Ciebie jeszcze doswiadczy :lol: a moze chcesz kupic "500W" Enlighta - ale poczekaj bo musze wydrukowac naklejke i zakleic ta z napisem 200W - a dodam ze tanio sprzedam 40zl - pomysl gdzie indziej kupisz 500W za 40zl :lol: dlatego napisalem w cudzyslowie :D oj na zartach sie nie znasz. Juz mnie zycie doswiadczylo,przes ostatni miesiac spalilem na moim kompie 4 zasilki (2xDEER350W,Rubikon300W i HuntKey300W). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 http://www.4max.com.pl/index1024.htm - dzial akcesoria ,sa tam tez "dane techniczne" Foxconn/Deer ATX 400W Zastosowanie: Zasilacz do obudów ATX o mocy 400W P4 AC INPUT: 115-230V~, 8-4 A, 60-50Hz MAX.OUTPUT POWER: 400W DC OUTPUT: +3.3V=24.0A +5V=35.0A +12V=15.0A +5Vsb=2.0A -5V=0.3A -12V=0.8A Naklejak wiele wytrzyma , nawet 1,5 kW mozesz sobie druknac :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Moj brat ma ta zasilke w kompie z dwoprocesorowa plyta Asus'a (modelu nie pamietam ,sorrki :wink: ) i 2xXp2000+ wszystko cacy pieknie chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zauwazylem pewna zaleznosc na tym forum.Ci wszyscy ktorzy maja odcholery napisanych postow i "niby" cos tam wiedza uwazaja ze dobra jest tylko to co najdrozsze,a jak juz jest cos o cenie przyswajalnej dla zwyklego czlowieka to juz musi to byc dziadostwo....aaaa szkoda gadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 gadalem niedawno wlasnie z gosciem w sklepie i wlasnie on mowil ze dystrybutor pytal sie "jaka ma byc naklejka na tych zasilkach?" jak zamawiali codeshity. na ta sama zasilke przyklejaja 250, 300 albo 350 w zaleznosci czego zyczy sobie sklep. osobiscie kupilem tego deera 400w we wrocku w normalnym sklepie za 109 i mam go ponad miecha i sprawuje sie bardzo dobrze. zreszta duzo juz mozna powiedziec o zasilaczu patrzac jak wykonane sa radiatorki w srodku. moj codegen mial kawalki blachy poprzecinane po prostu na koncach i leciutko rozgiete. ten deer ma calkiem porzadne "choineczki" i do tego kazda "galazka" ma male rowki. rzeczywiscie mam go dopiero miesiac ale jak cos sie bedzie dzialo niedobrego to napewno napisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zauwazylem pewna zaleznosc na tym forum.Ci wszyscy ktorzy maja odcholery napisanych postow i "niby" cos tam wiedza uwazaja ze dobra jest tylko to co najdrozsze,a jak juz jest cos o cenie przyswajalnej dla zwyklego czlowieka to juz musi to byc dziadostwo....aaaa szkoda gadacbo niestety jak chcesz miec cos porzadnego to musisz za to zaplacic. A te zasilacze po 100 zl skoro sa tak dobre to dlaczego sprzedaja tak tanio? Przeciez dobre zaasilacze sa w cenie, a te kosztua tylko 100zl. Jak juz ktos wyzej napisal nie ma nic za darmo. Albo placisz raz i kupujesz enermax-a za 400 zl albo co pol roku zmieniasz zasilacz i po 2 latach wychodzi na to ze wydales tez 400 zl ale dalej kiblujesz z codegenem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ... Ci wszyscy ktorzy maja odcholery napisanych postow i "niby" cos tam wiedza ... a ja zauwazylem pewna zaleznosc - jak ktos ma dziadostwo to zachwala je pod niebiosa zeby sie dowartosciowac ze wcale to nie jest takie dziadostwo ... nikt nikogo nie zmusza do kupowania dobrych rzeczy - kazdy ma wolna wole - Ty kupisz Codegena "350W" a ja bede mial Enlighta 250W ktory lyknie tego Twojego na samym starcie, za 2 lata poTwoim sladu nie bedzie a moj bedzie chodzil i chodzil i chodzil ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja tez mam tego deera 400w i jak narazie mam go okolo miecha i wszystko gra (oby tak dalej). Napiecia trzyma bardzo dobrze a do tego ma regulacje obrotow:D. Jak tu tez niektorzy sie wypowiadaja zasilacz mozna poznac po wadze, majac wczesniej codeszita wazyl on moze z 0.5kg a deer wazy chyba poand 1kg :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ... Ci wszyscy ktorzy maja odcholery napisanych postow i "niby" cos tam wiedza ... a ja zauwazylem pewna zaleznosc - jak ktos ma dziadostwo to zachwala je pod niebiosa zeby sie dowartosciowac ze wcale to nie jest takie dziadostwo ... nikt nikogo nie zmusza do kupowania dobrych rzeczy - kazdy ma wolna wole - Ty kupisz Codegena "350W" a ja bede mial Enlighta 250W ktory lyknie tego Twojego na samym starcie, za 2 lata poTwoim sladu nie bedzie a moj bedzie chodzil i chodzil i chodzil ... A czy ktos tu mowi o Cedeshitach ?? Jak zauwazyles (lub nie) Ci co je maja to sobie chwala ta zasilke.A ty cwaniaku jedziesz po niej a nawet na oczy takiej niewidziales. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 moj codenshit trzyma sie całkiem dobrze!!! ma 300w(pewnie nalepka tylko taka a moze....) przeżyl juz gf4 i durnia a teraz jest na XP 1800 i GF3 ti200@250/550 napięcia trzyma równo i nie mam z nim zadnych problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 CIEKAWE.....CZY PO WADZE ROZPOZNASZ ZASILACZ......WLOŻE CI KIEDY ZE DWIE CEGŁY DO ZASIŁKA I BEDZIESZ MIAL NO CO WAZY 10kg TO PEWNIE ZE 10000wat ma no nie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 a ja zauwazylem pewna zaleznosc - jak ktos ma dziadostwo to zachwala je pod niebiosa zeby sie dowartosciowac ze wcale to nie jest takie dziadostwo ... no gratuluje i pozostawie twoja wypowiedz bez komentarza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ...A ty cwaniaku jedziesz po niej a nawet na oczy takiej niewidziales. a ty cwaniaku pewnie nigdy w zyciu nie widziales normalnego zasilacza i dlatego podniecasz sie byle gownem co to jest troszke lepsze od wszechobecnej tandety EOT bo draznia mnie takie glupkowate gadki co to koles nie wie a kupil sobie 1 zasilacz i juz szpanuje :x no gratuluje i pozostawie twoja wypowiedz bez komentarza... to po co odpowiadasz jak nie masz nic do powiedzenia :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 grzesiu nie zaczynaj znowyu z ta waga zasilacza. Prawda jest taka że im cięższy zasilacz tym lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ...A ty cwaniaku jedziesz po niej a nawet na oczy takiej niewidziales. a ty cwaniaku pewnie nigdy w zyciu nie widziales normalnego zasilacza i dlatego podniecasz sie byle gownem co to jest troszke lepsze od wszechobecnej tandety EOT bo draznia mnie takie glupkowate gadki co to koles nie wie a kupil sobie 1 zasilacz i juz szpanuje :x no gratuluje i pozostawie twoja wypowiedz bez komentarza... to po co odpowiadasz jak nie masz nic do powiedzenia :!: Ten niby EOT to do mnie ?? Powiem to tak.Deer 400W to jeden z lepszych "tanich" zasilaczy z jakimi siespotkalem (a bylo tego troche) Jasne ze sa lepsze ,ale lepszych i tanszych nie ma.Jak ktos potrzebuje fajnej i niedrogiej zasilki to recze glowa ze z deer'a 400W bedzie zadowolony.Jak kogos interesuje tylko i wylacznie topowy sprzecior i ma gruby portwel to wtedy niech kupuje markowe zasilki za 400zl.PEACE 4 ALL.To ma byc dyskusja a nie klutnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 CIEKAWE.....CZY PO WADZE ROZPOZNASZ ZASILACZ......WLOŻE CI KIEDY ZE DWIE CEGŁY DO ZASIŁKA I BEDZIESZ MIAL NO CO WAZY 10kg TO PEWNIE ZE 10000wat ma no nie???ciekawa jakie debil pchalby do zasilacza cegly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 kurde, o co sie klucicie?? nie potraficie wyciagac wnioskow z wypowiedzi innych? jak na razie nikt tu nie napisal, ze deer jest lepszy od enlighta, a wy sie rzucacie i wkladacie ludziow w usta slowa, ktorych nie wypowiedzieli :/ domyslam sie, ze niedlugo ten topic rozrosnie sie do x stron i ludize beda klocili sie z wlasnymi domyslami :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja mam Codegena 300W rok i pewnie, że działa - przeżył 3 kompy i niezłe podkręcanie, ale myślę, że na lepszej zasiłce więcej wyciągnę. Teraz wymieniam na Fortrona 250W i dopiero zobaczymy (a on waży 1,7kg - i jak to się ma to tego 1kg za 400W Deer'a) :D Popieram reed'a (ciekawe... reed czytane wspak to 'deer', hie hie :D ;)) nie ma nic za darmo - dobry sprzęt = drogi sprzęt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 kurde, o co sie klucicie?? nie potraficie wyciagac wnioskow z wypowiedzi innych? jak na razie nikt tu nie napisal, ze deer jest lepszy od enlighta, a wy sie rzucacie i wkladacie ludziow w usta slowa, ktorych nie wypowiedzieli :/ domyslam sie, ze niedlugo ten topic rozrosnie sie do x stron i ludize beda klocili sie z wlasnymi domyslami :/ dokladnie.Zakladajac ten topic mialem na celu przedstawienie dobrego i taniego zasilacza,a nie oznajmieniu ze enlight to badziewiei najlepszym zasilaczem na swiecie jest deer 400W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 EOT bo draznia mnie takie glupkowate gadki co to koles nie wie a kupil sobie 1 zasilacz i juz szpanuje :x no gratuluje i pozostawie twoja wypowiedz bez komentarza... to po co odpowiadasz jak nie masz nic do powiedzenia :!: chodzilo mi o twoja uwage o tym ze jak ktos nie ma zasilki za 400 zeta to ma badziew i zakladasz ze napewno klamie jak mowi ze jest ok. ja tylko przedstawilem suche fakty. nie twierdzilem nawet ze ten zasilacz jest dobry. napisalem ze narazie sie dobrze spisuje. i nie mozna go raczej porownywac do enlightow za 400 zeta. IMHO w swojej grupie cenowej jest godny polecenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 kurde, o co sie klucicie?? nie potraficie wyciagac wnioskow z wypowiedzi innych? jak na razie nikt tu nie napisal, ze deer jest lepszy od enlighta, a wy sie rzucacie i wkladacie ludziow w usta slowa, ktorych nie wypowiedzieli :/ domyslam sie, ze niedlugo ten topic rozrosnie sie do x stron i ludize beda klocili sie z wlasnymi domyslami :/ dokladnie.Zakladajac ten topic mialem na celu przedstawienie dobrego i taniego zasilacza,a nie oznajmieniu ze enlight to badziewiei najlepszym zasilaczem na swiecie jest deer 400W widac, niektorzy maja problemy ze zrozumieniem Twojego tekstu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 kurde, o co sie klucicie?? nie potraficie wyciagac wnioskow z wypowiedzi innych? jak na razie nikt tu nie napisal, ze deer jest lepszy od enlighta, a wy sie rzucacie i wkladacie ludziow w usta slowa, ktorych nie wypowiedzieli :/ domyslam sie, ze niedlugo ten topic rozrosnie sie do x stron i ludize beda klocili sie z wlasnymi domyslami :/ dokladnie.Zakladajac ten topic mialem na celu przedstawienie dobrego i taniego zasilacza,a nie oznajmieniu ze enlight to badziewiei najlepszym zasilaczem na swiecie jest deer 400W widac, niektorzy maja problemy ze zrozumieniem Twojego tekstu :D po prostu spoleczenstwo jest agresywne i szuka byle powodu do zwady, co czasem przyslania im oczy i powoduje snucie blednych/krzywdzacych wnioskow.... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 kurde, o co sie klucicie?? nie potraficie wyciagac wnioskow z wypowiedzi innych? jak na razie nikt tu nie napisal, ze deer jest lepszy od enlighta, a wy sie rzucacie i wkladacie ludziow w usta slowa, ktorych nie wypowiedzieli :/ domyslam sie, ze niedlugo ten topic rozrosnie sie do x stron i ludize beda klocili sie z wlasnymi domyslami :/ dokladnie.Zakladajac ten topic mialem na celu przedstawienie dobrego i taniego zasilacza,a nie oznajmieniu ze enlight to badziewiei najlepszym zasilaczem na swiecie jest deer 400W widac, niektorzy maja problemy ze zrozumieniem Twojego tekstu :D No coz ,nie mozna miec wszystkiego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...