Jump to content
crusader

Internetowe Sklepy Sportowe - Zagraniczne

Recommended Posts

Czesc.

Znacie jakies zagraniczne sportowe sklepy internetowe z obuwiem pilkarskim (bo glownie to mnie interesuje). Pytam bo przegladalem oferty niektorych z nich(linki podam ponizej) i oferty sa naprawde atrakcyjne w porownaniu z polskimi warunkami. Oprocz samych adresow stron www chcialbym sie dowiedziec o to co mi najbardziej zaprzata glowe - o bezpieczenstwo i sam zakup.

Wiadomo kupujac w Polsce nie ma wiekszych problemow z przesylka itp, a co jesli chce zrobic tranzakcje na 'skale miedzynarodowa' :)

Prosze o porady i sugestie osob, ktore mialy stycznosc z takimi sklepami.

Podaje linki do sklepow, ktore ja znam(głownie sprzet pilkarski):

www.soccer.com

www.landausports.co.uk

www.kitbag.com

Z góry Dziekuje i...

Pozdrawiam

Edited by crusader

3 godziny temu, Johny123Johny123 napisał:

Mogę polecić polską markę narciarską MAJESTY. Sprzedają swoje produkty na cały świecie, zerknijcie i sprawdźcie sam

Nie klikać, link do zawirusowanej strony. Kolejny troll.

2 godziny temu, Kaska123 napisał:

Jeśli chodzi o sklepy internetowe to trzeba uważać, wiele jest niepewnych stron, dlatego trzeba je weryfikować. Ja mogę Wam polecić sklep głównie z asortymentem zimowym. Wakacje się kończą więc można za wczasu pomyśleć o zimie i wybrać coś dla siebie!

Właśnie poleciłaś bardzo niepewny sklep, swoja drogą, dlaczego to konto trolla nie zostało jeszcze usuniete?