MeHow Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jak w temacie. Szczegolnie chodzi mi o to HYPERION. Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 róznią sie nazwą przede wszystkim. po drugie sa zooptymalizowane dla najnowszych chipsetów. i tyle. via od grudnia nazywa swoje sterowniki Hyperion zamiast 4in1 service pack... wiecej mozesz poczytac tu: http://www.viaarena.com/?PageID=211 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 A ja mam złe przejścia z Hyperionami. Po ich zainstalowaniu nie dane mi było bez zwałki przekopiowac 30 MB danych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 W ogole narzekam na instalacje 4in1 ;( instaluje, a potem wyskakuje mi, ze chce instalowac jeszcze jakies urzadzenie, do ktorego brak sterow ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 W ogole narzekam na instalacje 4in1 ;( instaluje, a potem wyskakuje mi, ze chce instalowac jeszcze jakies urzadzenie, do ktorego brak sterow ;( bo windows "zgubił" :D ścieżkę dostępu do pliku inf tych driverów. możesz rozpakować je i pokazać windzie ręcznie, jak debilowi, co ma zrobić (tak prawdę mówiąc to zawsze to trzeba robić :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Strasznie lipne te hyperion drivers najnowsze... wczesniej na 4in1 4.40(p3) mialem 7300pkt w 3dmarku a teraz 7050 :o Lipa lipa i jeszcze raz lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Strasznie lipne te hyperion drivers najnowsze... wczesniej na 4in1 4.40(p3) mialem 7300pkt w 3dmarku a teraz 7050 :o Lipa lipa i jeszcze raz lipa U mnie tez spadek jakies 200 pkt ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 umnie spadek o 400 grrr, a z radosci wywalilem te 4.40 :) zanim puscilem 3d marka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 A ja właśnie zainstalowałm Hyperiony (na czysty system) i coś mi kopjuje za dłuuugo pewnie to przez nie prawda :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 a umnie na hyperionach bez zmian ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 A ja mam bardzo lamerskie pytanie (Nie mialem do tej pory do czynienia z plytami na Via) :oops: : czy do kt266a sciagam i instaluje sobie dowolne 4in1 czy musze szukac jakichs specjalnych? Ze strony Via jakby wynikalo, ze nibyt dowolne, ale wole sie upewnic :) I czy mozecie mi polecic jakies najlepsze forinuany do tego chipsetu? Dzieki wielkie za pomoc! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 instaluje najlepiej do kt 266a 4in1440v(a)p3.exe, mi najlepiej te dzialają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exyte Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 instaluje najlepiej do kt 266a 4in1440v(a)p3.exe, mi najlepiej te dzialają Mi także. Chyba najwydajniejsze są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...