DaRoN Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Siemacie. Moje konto na lycosie zostanie usunięte za trzy miesiące. Powód? Plik 32MB. ZNacie jakiś dobry darmowy hosting? Znalazłem sobie free-hoster.cc , 1500mb.com , ale nie potrafię linkować z tamtąd fotek. Jeśli kto zalinkuje tutaj z użyciem fotke z daron.1500mb.com albo z free-hoster.cc/users/daron/nagrzewa/ to ma u mnie PIWO DUŻE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lexi16 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Siemacie. Moje konto na lycosie zostanie usunięte za trzy miesiące. Powód? Plik 32MB. ZNacie jakiś dobry darmowy hosting? Znalazłem sobie free-hoster.cc , 1500mb.com , ale nie potrafię linkować z tamtąd fotek. Jeśli kto zalinkuje tutaj z użyciem fotke z daron.1500mb.com albo z free-hoster.cc/users/daron/nagrzewa/ to ma u mnie PIWO DUŻE! ovh ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 W prezentacjach jest o tym przyklejony temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 ovh ;)ovh jest słaby dosyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja używam na ovh i nie narzekam :-D Spróbuj jeszcze host.sk szybko chodzi w miarę!!! Używam do hostowania plików ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 cba.pl http://xnet.org.pl/ < tu trzeba przekonać że potrzebujesz miejsce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Osobiście polecam freehost.pl, loguję się przez ftp, trzymam tam różne rzeczy których mogę potrzebować gdzieś czy jak chcę komuś przekazać nie mailem. www.freehost.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dobry hosting to płatny honting, a i tak nie każdy tylko wybrane. Za cenę 3 browarów na miesiąc jest masa ofert, może jednak warto? Jest przyklejony temat z listą serwerów. Że Lycos usuwa konto to normalne bo od ponad roku nie jest darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 darmowy hosting jest na dluzsza mete bez sensowny, poczytajcie zreszta sobie darmowy hosting Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Za 40zl rocznie mozesz miec dobr hostin, a to wychodzi mniej wiecej piwko miesiecznie. Duzo ? Transfery swietne, dostep przez ftp itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Polecam w szczegolnosci www.webd.pl , żadnych problemów, serwer szybko odpowiada, nic tylko brać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Czemu Ci usuną ? Przecierz limit to 50MB. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 za 19zl kupilem 500mb serwer i 5gb transferu na miesiac. Przy sciaganiu plikow predkosc nie spada ponizej 55kb/s Mam php, mysql nieograniczone, fantastico i inne bajery. Mysle ze 19zl to nie jest duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 mariush190 placisz 19zł rocznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 mariush190 placisz 19zł rocznie? najlepiej sobie poczytac o hostingach, bo okazuje sie, ze czesto padaja, prowadza je jakies dzieciaki a nie powazni biznesmani itp. oceny ktore dotycza konkretnych firm tez sprawdzic a nie slepo wierzyc, tu sa 2 dobre strony o hostingu : 1. edukacyjno-wyjasniajaca hostingowo.pl 2. bardziej opiniotworcza webhostingtalk.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 mariush190 placisz 19zł rocznie? Mam nadzieje, bo jak placi tyle miesiecznie to wtopa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...