Skocz do zawartości
Gość evo4

Xg Warcat 6.5 (ati)

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet najszybsza karta graficzna bez odpowiedniego sterownika nie będzie wydajna. Dlatego oprogramowanie to bardzo ważny element decydujący o sprawnym lub wołowatym działaniu naszego GPU. Jaki sterownik obrazu warto zainstalować w przypadku kart firmy ATI? Czy lepsze są oryginalne Catalysty, czy ich stuningowani kuzyni? Warto się tego dowiedzieć.

XG WarCat 6.5 – najlepszy i prawie zawsze gwarantujący płynność sterownik od Tweaks'R'Us. Jest on najbardziej sprawny i dobrze panuje nad kartą. Starsze XG nie błyszczą, a standardowe Catalysty pozostawmy ich twórcom – lepiej zastosować stuningowany sterownik obrazu.

XG WarCat 6.5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehhh

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=202052

ale mi tu nowość .....

ps -

Starsze XG nie błyszczą

:lol:

właśnie w tym rzecz ze u mnie 6,2 jest szybsze i stablniejsze od 6,5 :)

Edytowane przez Chemik16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używam WarCats gdzieś od nowego roku chyba i jestem z nich bardzo zadowolony,do tej pory nie miałem żadnych problemów.Jednak ostatnio wrzuciłem wersję 6.5 i okazało się ,że w CSS w opcji antialiasing do wyboru jest tylko "none" :mur: Muszę wymuszać z poziomu sterów , wtedy jest ok...

Edytowane przez WormBoy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używam WarCats gdzieś od nowego roku chyba i jestem z nich bardzo zadowolony,do tej pory nie miałem żadnych problemów.Jednak ostatnio wrzuciłem wersję 6.5 i okazało się ,że w CSS w opcji antialiasing do wyboru jest tylko "none" :mur: Muszę wymuszać z poziomu sterów , wtedy jest ok...

siedze troche na ich forum ostatnio .. sporo jest tego typu problemów :)

wszyscy polecają ver 6,3 - podobno najbardziej dopracowana i najwydajniejsza w smarkach ze wszystkich :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze nie widziałem omeg szybszych od warcatsów ....

mi też również nie widziałem ale omega potrafią zepsuć XP np. spadek wydajności podczas ogladania filmów (miała jakies dziwne skoki) i musiałem przeinstalować xp :mur: u mnie najlepsze warcaty to 5.11 a 6.2 i 6.3 nie sprawdzałem, tylko 6.5 ale odczułem spadek wydajności w Enemy Territory (chyba to wina ustawienia ET :mur: ). pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi