Gość evo4 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Nawet najszybsza karta graficzna bez odpowiedniego sterownika nie będzie wydajna. Dlatego oprogramowanie to bardzo ważny element decydujący o sprawnym lub wołowatym działaniu naszego GPU. Jaki sterownik obrazu warto zainstalować w przypadku kart firmy ATI? Czy lepsze są oryginalne Catalysty, czy ich stuningowani kuzyni? Warto się tego dowiedzieć. XG WarCat 6.5 – najlepszy i prawie zawsze gwarantujący płynność sterownik od Tweaks'R'Us. Jest on najbardziej sprawny i dobrze panuje nad kartą. Starsze XG nie błyszczą, a standardowe Catalysty pozostawmy ich twórcom – lepiej zastosować stuningowany sterownik obrazu. XG WarCat 6.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) hehhh http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=202052 ale mi tu nowość ..... ps - Starsze XG nie błyszczą :lol: właśnie w tym rzecz ze u mnie 6,2 jest szybsze i stablniejsze od 6,5 :) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jesli chodzi o 6.5 warcats to chłopaki spaprali robotę , alt + tab w csiku i mamy różową podłogę po powrocie do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 warcatsy sobie mozna wsadzic gleboko w .... Wg mnie najlepsze sa omegi, nigdy sie na nich nie zawiodlem, jak porownywalem z innymi sterami (np, warcatsy) zawsze wypadaly lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 warcatsy sobie mozna wsadzic gleboko w .... Wg mnie najlepsze sa omegi, nigdy sie na nich nie zawiodlem, jak porownywalem z innymi sterami (np, warcatsy) zawsze wypadaly lepiejjeszcze nie widziałem omeg szybszych od warcatsów .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Używam WarCats gdzieś od nowego roku chyba i jestem z nich bardzo zadowolony,do tej pory nie miałem żadnych problemów.Jednak ostatnio wrzuciłem wersję 6.5 i okazało się ,że w CSS w opcji antialiasing do wyboru jest tylko "none" :mur: Muszę wymuszać z poziomu sterów , wtedy jest ok... Edytowane 22 Czerwca 2006 przez WormBoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Używam WarCats gdzieś od nowego roku chyba i jestem z nich bardzo zadowolony,do tej pory nie miałem żadnych problemów.Jednak ostatnio wrzuciłem wersję 6.5 i okazało się ,że w CSS w opcji antialiasing do wyboru jest tylko "none" :mur: Muszę wymuszać z poziomu sterów , wtedy jest ok...siedze troche na ich forum ostatnio .. sporo jest tego typu problemów :) wszyscy polecają ver 6,3 - podobno najbardziej dopracowana i najwydajniejsza w smarkach ze wszystkich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 jeszcze nie widziałem omeg szybszych od warcatsów .... mi też również nie widziałem ale omega potrafią zepsuć XP np. spadek wydajności podczas ogladania filmów (miała jakies dziwne skoki) i musiałem przeinstalować xp :mur: u mnie najlepsze warcaty to 5.11 a 6.2 i 6.3 nie sprawdzałem, tylko 6.5 ale odczułem spadek wydajności w Enemy Territory (chyba to wina ustawienia ET :mur: ). pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...